Najnovije

VACIĆ: Vučiću želim brz oporavak kako bi što duže ''nervirao'' lidere SzS!

Predsednik Srpske desnice (SD) Miša Vacić oglasio se povodom zdravstvenog stanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Miša Vacić (Foto: Jutjub)

Tom prilikom Vacić je izjavio: 

''Vest o pogoršanom stanju predsednika Srbije gospodina Vučića zatekla me na terenu, gde ovih nedelja intenzivno radimo na osnivanju desetina novih opštinskih odbora Srpske Desnice. Kao i svakog normalnog čoveka koji živi po hrišćanskim, odnosno pravoslavnim načelima, ta vest me je zabrinula.  S druge strane, teško je ne primetiti užasno ružne, pa zašto ne reći i neljudske komentare, koji stižu sa pojedinih opozicionih adresa povodom Vučićevog zdravstvenog stanja, istakao je lider Srpske Desnice i dodao:

“Pojedinci iz Saveza za Srbiju se od momenta obelodanjivanja da je predsednik Srbije završio na VMA nalaze u stanju delirijuma i ekstaze, s obzirom da su shvatili da na vlast mogu doći jedino ako lider Srbije premine ili nastrada. Na njihovu žalost, to se neće dogoditi. Dakle, šta god neko mislio o državnoj politici Aleksandra Vučića, smatram da su komentari u kojima se neko raduje ili priziva nečiju smrt blago rečeno degutantni i pitam se šta bi se desilo kad bi takvi došli jednog dana na vlast. Nisam razočaran kada čujem da se šiptarski i hrvatski ekstremisti raduju na vest o stanju predsednika Vučića, već sam razočaran kada pročitam da neko ko sebe naziva Srbinom sa toliko mržnje i gneva želi smrt drugom Srbinu. Kao neko ko se posvećeno borio protiv diktature Borisa Tadića kojoj sam bio godinama izložen, nikada mu nisam poželeo smrt. To je u potpunoj suprotnosti sa mojim principima i vrednostima, jer politika koju zastupam nije i nikada neće biti bazirana na ličnoj mržnji prema političkim neistomišljenicima, kaže Vacić.

“S obzirom da mene kritikuju svaki dan preko svojih medija, ali i vodeći se time da zle misli vode do zlih želja, a zle želje vode do zlih dela, ovim putem apelujem na lidere ''građanske'' opozicije da se dozovu pameti i okanu takvih prizemnih i retrogradnih komentara, uz poruku: ''Ko drugom jamu kopa, sam u nju pada''. Predsedniku Srbije želim brz oporavak, kako bi uspešno nastavio da čuva mir i stabilnost u državi od stranih, ali i od onih kojih je mnogo više - domaćih izdajnika. Uz to, želim mu najbolje zdravlje i kako bi što duže nastavio da ''nervira'' one koji mu priželjkuju smrt, i na radost njegove porodice i svih koji ga vole. A i jedni i drugi će se već pronaći sami, zaključio je u svom saopštenju, predsednik Srpske Desnice Miša Vacić.

Pročitajte OVDE  kakvo je sada zdravstveno stanje predsednika Vučića.

Izvor: Pravda
 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA