Najnovije

NIKAKO DA IZAĐU IZ KAMENOG DOBA! Šiptari opet skrnave srpske svetinje! Izvode "muzičke" rituale na Novom brdu! (VIDEO)

Pevačica albanskog porekla sa švajcarskim državljanstvom, Albana Azizi, još je jedna koja je zgrozila javnost time što je obnažena snimila spot u Crkvi Svetog Nikole u Novom Brdu, nadomak Prištine.

Novo Brdo (Foto: Jutjub)

- Išla sam sa drugaricama samo da bih pila... haljinu koju sam obukla... srce će ti iskočiti , srce će te izdati - to peva pevačica Albana Azizi u pravoslavnom hramu Svetog Nikole u Novom Brdu.

Polugola, naslonjena na stub u crkvi, oslonjena na kapitel jednom savijenom golom nogom, priča svoju ljubavnu priču

Smenjuju se kadrovi dva sveta, ovog novobrdskog i drugog gradskog s belim stubovima i raskopnim vilama, Albana Azizi zuavršava svoju ljubavnu priču dok je snima dron i otkriva veličinu pravisnlavnog hrama , njegova tri olatara i monumentalne novobrdske tvrđave.

Rođena je u Bernu u Švajcarskoj, studira stomatologiju i muziku na konzervatorijumu, videla je sveta...Mogla je snimati bilo gde. Zašto se odličila za crkvu Svetog Nikole?, prenose mediji.

Cele ove godine ovaj hram je bio izložen različitima napadima.Protivno svim lokalnim i međunarodnim zakonima, bez dozvole SPC i Srba koji čine većinu u Novom Brdu, albanske vlasti su započele radove na obnovi crkvenog kompleksa.

Stručna javnost i SPC su oštro regovali, malter se na nasrtručno okrpljenim zidovima nije ni osušio, a u crvi su se pojavili Đerđ Doda i Zef Gaši.

Posle katoličkih biskupa, krajem oktobra, u crkvu je stigla obnažena pevačica Albana Azizi.

Pevačica Azizi nije čak ni zatražila dozvolu za snimanje eksplicitnih scena, već je to učinila samoinicijativno, bez ikakvih pitanja, pred očima Srba koji žive u Novom Brdu. Još interesantnije je da Radio televizija Kosova ovaj sporni spot emituje u udarnim terminima, pa se postavlja pitanje zbog čega tamošnja vlast ne reaguje ako ovaj hram prisvaja? 

Sličnu stvar učinila je pre pet godina i njena koleginica, takođe Albanka. Era istefi u Hramu Hrista Spasa u centru Prištine.

Opšta tuča jedne od frakcija navijača Partizana, žandarmerija sprečila veći sukob! Više o tome OVDE.

Izvor: Večernje Novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA