Najnovije

ČEKANJU JE DOŠAO KRAJ - "ZALEĐENO KRALJEVSTVO 2" PREMIJERNO 20. NOVEMBRA: Nastavak priče koja je oduševila male i velike (VIDEO)

Ceo svet je sa nestrpljenjem čekao nastavak priče koja je razveselila naša srca i oduševila malu i veliku publiku. Posle 6 godina u naše bioskope vraćaju se Elsa i Ana, prelepe i neustrašive sestre, omiljeni sneško Olaf, hrabri Kristof i simpatični irvas Sven! Animirani film iz studija Dizni, "ZALEĐENO KRALJEVSTVO 2" premijerno će biti prikazan u sredu 20. novembra u bioskopu Sinepleks Ušće Šoping Centar u 19 časova.

Frozen (Foto: Jutjub)

Svečanoj premijernoj projekciji, koja će biti prikazana u 3D sinhronizovanj verziji prisustvovaće sjajni glumci koji su naše omiljene likove oživeli na srpskom jeziku: Jelena Gavrilović, Andrijana Oliverić, Lejla Hot, Stefan Bundalo, Marko Kon, Ivan Bosiljčić, Milan Živadinović, Teodora Ristovska, Maja Odžaklijevska, Iva Brun, Ivana Stojković, Hadži Nenad Maričić, Jovana German, Branislav Platiša, Srđan Čolić, kao i Jana Maričić, rediteljka sinhronizacije.

Kako se približava dan u kome će premijerno našoj publici biti prikazan ova fantastična porodična avantura, uzbuđenje sve više raste, a mališani i dalje ne mogu da se odluče koji lik im je omiljen iz filmske priče koja spaja porodice, budi najtoplija osećanja i razveseljava svako srce.

Zašto je Elsa rođena sa čarobnim moćima? Odgovor na to pitanje je doziva ali i preti kraljevstvu. Zajedno sa Anom, Kristofom, Olafom i Svenom upustiće se na opasno ali i izvanredno uzbudljivo putovanje. U “Zaleđenom kraljevstvu” Elsa se pribojavala da su njene moći previše jake za svet. U “Zaleđenom kraljevstvu 2” mora verovati da su dovoljne.

Karte za premijeru su rasprodate rekordnom brzinom. Ali ne brinite, stiže na redovni bioskopski repertoar u četvrtak 21. novembra, titlovano i sinhronizovano, u 2D i 3D verziji.

Pročitajte OVDE  sve o bogatom bioskopskom programu u Sinepleksu.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA