Najnovije

"OVE UTAKMICE SE NE IGRAJU ZA PARE NEGO ZA GRB" Borjanu je najteže, ne može da sakrije gnev: Realno, nismo za ovo takmičenje! (VIDEO)

Teško je pronaći igrača koji je zaslužio prelaznu ocenu, ali ako postoji takav, on je sigurno Milan Borjan. Da nije njega, rezultat bi verovatno bio i ubedljiviji, a zvezdin čuvar mreže je veoma teško doživeo „šesticu“ na „Marakani“ i sa suzama u očima izašao ispred predstavnika medija.

Borjan (Foto: Jutjub)

- Mnogo teško je pričati sad... Treba da se pogledamo u oči, i shvatimo da nismo za ovo takmičenje, da budemo realni. Nedopustivo je da svaku utakmicu primimo toliko golova, mnogo slabo igramo, ono što stručni štab traži, to ne uradimo na terenu. Kroz sve naše greške primamo po 4-5 golova, što je za mene mnogo teško. Žao mi je za sav narod koji dođe da nas podrži, jer ne zaslužuje ovakve rezultate već mnogo više - rekao je Borjan posle meča.

Teški porazu u kontinuitetu, ostavili su ogromne ožiljke na srcima svih zvezdaša, a ništa bolje se ne oseća ni golman srpskog šampiona.

- Mene boli mnogo i jako mi je teško. Na ovakvim utakmicama treba da uživaš, i da pokažeš da ne igraš za pare, već za grb i sve ljude koji dođu na stadion. Treba dosta dobro da analiziramo sve, i da kažemo jedan drugom šta mislimo u svlačionici i van nje. Zvezda ovo ne zaslužuje, ja se prvi izvinjavam svim navijačima zbog ubedljivih poraza, ali daćemo sve od sebe da u Grčkoj obezbedimo proleće u Evropi i vratimo ljudima veru u nas - istakao je sigurni čuvar mreže i dodao da mu individualna partija ništa ne znači

- Ja sam deo ovog tima, svi zajedno smo izgubili, ne samo ja. Tezak je poraz ali sta da radimo... idemo dalje. Sutra imamo trening i spremamo se za našu ligu.

Ogromna je razlika između ove i prethodne generacije crveno-belih u Ligi šampiona, koja iako je imala teških poraza nikada nije delovala malokrvno kao u ovom meču, sa čime se i slažeon.

- Dosta igrača u prve dve godine nije igralo za pare ili ne znam šta. Kada igraš srcem, mnogo više doprinosiš, mnogo više daš i veću želju imaš. Ima dosta igrača koji ne znaju šta je Crvena zvezda. Momci iz Bajerna su vanzemaljci, igraju vrhunski iz nedelje u nedelju pred mnogo publike. Kod nas imamo dosta igrača koje uhvati strah pred ovolikom publikom, i protiv ovakvog protivnika.

Nada se Borjan da "šamari" od Bajerna i Totenhema neće ostati samo to, već da da će postati skupa škola iz koje su crveno beli izašli jači.

- Sve je ovo jedna lekcija iz koje treba dosta da naučimo i da izađemo što jači, i da probamo protiv Olimpijakosa da napravimo rezultat i igramo proleće u Evropi - zaključio je golman Zvezde.

Izvor: Večernje novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA