Najnovije

BEZ STARCA NEMA UDARCA: Najvoljeniji bend u Srba, legendarni "Dip Parpl" 6. decembra praši u Beogradu! (VIDEO)

Jedan od najvećih bendova u istoriji roka i najvoljenijih bendova u Srbiji, legendarni „Dip Parpl“, održaće koncert u Beogradu, 6. decembra u Štark Areni.

Dip Parpl (Foto: Jutjub)

Engleski rokeri, predvođeni legendarnim pevačem Janom Gilanom održali su spektakularni nastup 2014. godine u Areni pred više od 10 000 ljubitelja rokenrol zvuka! U Ginisovoj knjizi rekorda drže prvo mesto kao najglasniji bend na svetu, tako da je najbolje da dođete i lično se uverite u to. Pre dve godine započeli su svoju poslednju turneju, ali im famovi jednostavno ne dozvoljavaju da odu sa scene, zbog velikog interesovanja, slavni rokeri obilaze neke zemlje i po dva puta, Srbija je jedna od njih.

LJubitelji tvrdog zvuka će imati jedinstvenu priliku da poslednji put čuju hitove rok velikana, među kojima su i „Fireball“, „Bloodsucker“ i „Strange Kind of Woman”, „Space truckin”, „Black Night“, „Hush“.. naravno i legendarnu “Smoke on the Water”

Objavili su 20 studijskih i 34 koncertna albuma, 27 „best-of“ komplilacija, a nedavni izveštaji pokazuju da je “Deep Purple” prodao preko 100 miliona kopija svojih albuma širom sveta!

Iako legende, rok ikone su uvek skromne u svojoj rajder listi, ne izmišljaju neke obesne zahteve organizatoru… njima je dovoljno da imaju ceđene sokove i kvalitetno vino na sceni… 

PročitajteOVDE  sve o premijerama u Sinepleksu kao i specijalnom popustu.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA