Najnovije

EVO KO VODI AMERIKU: Tužba protiv Trampa za silovanje!

Žena koja je optužila američkog predsednika Donalda Trampa da ju je silovao pre više od 23 godine u jednoj prodavnici u NJujorku podnela je danas tužbu protiv njega zbog njegovih izjava u junu u kojima je poricao da ju je napao.

Donald Tramp (Foto: jutjub)

DŽin Kerol, dugogodišnja kolumnistkinja magazina El, navela je u tužbi podnetu sudu na njujorškom Menhetnu da je Tramp lagao kada je tvrdio da je nije napao i doveo u pitanje njen "integritet, poštenje i dostojanstvo" svojim objašnjenjem razloga zašto je izašla u javnost s pričom o tom incidentu.

Bela kuća nije odgovorila na zahtev za komentar.

Portparolka Bele kuče Stefani Grišam rekla je Vašington postu da je "tužba besmislena i priča je prevara - baš kao i autorka".

DŽin Kerol je priču o navodnom silovanju u prodavnici "Bergdorf Gudmen" na njujorškoj Petoj aveniji, za koje tvrdi da se dogodilo između jeseni 1995. i proleća 1996, objavila u magazinu "NJujork" u junu, kao isečak iz njenih memoara koji će biti objavljeni sledećeg meseca.

Tramp je tada saopštio da je nije silovao i da je nikada nije sreo. On ju je optužio da laže i da je to učinila da bi podstakla prodaju svoje knjige.

Još desetak žena optužilo je Trampa da ih je seksualno zlostavljao, što on negira.

Šta predsednik Sirije Bašar el Asad tvrdi o ubistvu vođe Islamske države, saznajte OVDE.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA