Najnovije

DECI IZ KOSOVSKOG POMORAVLJA JE POTREBNA VAŠA POMOĆ: Evo kako da im pomognete, a istovremeno se dobro zabavite (VIDEO)

Pridružite se velikih humanitarnoj akciji za pomoć deci sa Kosova i Metohije, učenicima Osnovne škole Bora Stanković iz sela Straža u Kosovskom pomoravlju, a istovremeno se dobro zabavite na koncertu "Slaviša Vujić i prijatelji". Koncert se održava u utorak 12. novembra u 20 časova u Kombak dvorani (Dom sindikata) u Beogradu.

Školarci iz Straže (Foto: Jutjub)

Prikupljeni novac biće uplaćen za obnovu škole snovne škole “Bora Stanković” iz sela Straža koja je u jako lošem stanju. Ova deca zaslužuju lepše školske dane:

Slaviša Vujić, legenda srpske muzike, ovim koncertom će istovremeno biti obeleženo 30 godina umetničkog rada. Vujić je poreklom sa Kosova i Metohije. a proslavio se nizom pesama koje su ostavile neizbrisiv trag u srpskoj narodnoj muzici. 

 "Suze na telefonu", "Ja srećnik nisam bio", "Crna golubica", "Kome kući da se vratim", "Preko mora i preko planina", "Ne mogu bez tebe", "Ciganka mala", "Za tvoju ljubav", samo su neki od njegovih hitova koji garantuju dobar provod 12. novembra.  

Na koncertu pod umetničkom palicom Narodnog ansambla RTS-a kojim rukovodi Siniša Vićentijević, učestvuju Nena Đurović, Srećko Ćosić, Nataša ĐorĐević, Ranko Šemić, Čeda Marković, Dragica Radosavljević Cakana, Raša Pavlović, Rade Vučković, Dejan Ađančić, Snežana Bilibajkić, Zoran Brkljač, Slavkoni, Jovan Stefanović, Zoran Jovanović.

Na koncertu će nastupiti i izvorno pevačka grupa iz Gračanice, dok će program voditi Nenad Kamidžorac.

Organizatori velikog humanitarnog koncerta su: Udruženje Estradnih umetnika i izvođača Kosova i Metohije, Dom kulture Gračanica, Udruženje estradnih umetnika i izvođača Srbije, Sindikat Estradnih umetnika i izvođača Srbije.

Pravda se pridružujue akciji i poziva sve čitaoce da kupovinom karata za koncert “Slaviša Vujić i prijatelji ”,  utorak 12. novembra u 20 časova u Kombak dvorani (Dom sindikata) u Beogradu, podrže decu iz sela Straža u Kosovskom pomoravlju.

Izvor: Pravda/Novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA