Najnovije

MAĐARSKA POLICIJA TUČE SRBE NA GRANICI! Ubili Boga u kamiondžiji, tvrde da im je delovao kao migrant

Nikolu Stanića, kamiondžiju iz Aranđelovca, pretukli su mađarski policajci na graničnom prelazu Horgoš, kako kaže, posle čega su mu stavili lisice, a sve jer su mislili da je migrant.

Mađarska granična policija (Foto: Jutjub)

Kako Nikola objašnjava do incidenta je došlo u subotu oko 19 časova, kada se vratio po carinske papire koje je mađarska carina zaboravila da mu vrati.

- Krenuo sam pešaka nazad ka mađarskoj carini da bih uzeo svoje papire. Na graničnoj kapiji sam pokazao pasoš i prošao bez problema - započinje naš sagovornik.

Međutim, kada je ušao na carinu, za njim su ušla 4 policajaca.

- Jedan od njih me je ošamario i oborio na pod. Posle toga su još dva policajca skočila na mene i stavila mi lisice. Moje kolege su to videle i počele da viču da sam šofer, a ne migrant, kako su policajci prvobitno mislili - objašnjava mladić.

Nakon što su mađarski policajci legitimisali Nikolu, i navodno shvatili da nije migrant, već šofer firme iz Aranđelovca, skinuli mu lisice i pustili ga.

Nikola se posle incidenta preko grupe na Fejsbuku obratio svojim kolegama sa pitanjem da li bi neko posvedočio o onome što se desilo na Horgošu. Tamo je i naveo da ga je "mađarska policija pretukla". Kada su ga pitali šta se desilo, Nikola je napisao: "Vraćao sam se pešaka po papire kod carine. Mislili su da sam migrant".

Mladić kaže da su kamere snimile ovaj incident i da će u ponedeljak otići u Ministarstvo spoljnih poslova da da izjavu i vidi kakva je dalja procedura.

Iz Beograda organizuju ogroman skup u Nišu! Ko je zapravo na meti SNS-a, pročitajte OVDE.

Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA