Najnovije

Ivan Ivanović: Vučić je marioneta, evo ko zaista kontroliše Srbiju! (VIDEO)

Predsednik Srpskog narodnog pokreta Naši Ivan Ivanović tvrdi da su braća Vučić, Aleksandar i Andrej, samo marionete službi bezbednosti i da su pravi gospodari Srbije u senci. Ivanović kaže da služba bezbednosti decenijama kadrira vladajuće strukture u Srbiji i da je Aleksandar Vučić njihov kadar.

Ivan Ivanović (Foto: HelmCast)

- Srbija se od 1945. i dalje nije oslobodila – tvrdi Ivanović.

Ivanović tvrdi da se domaće službe bezbednosti nalaze pod kontolom stranih i da je to glavni razlog katastrofalne situacije u Srbiji.

- Niko ko nije povezan sa državnom bezbednosti ne može da prođe u politici i dođe na neko visoko mesto. Državna bezbednost je naša duboka država – objašnjava Ivanović.

On kaže da Srbija ima kontrolisanu vlast i opoziciju i da je politička situacija unapred napisan scenario za predstavu.

Ivanović kaže da Aleksandar Vučić ne odustaje od izdaje Kosova i Metohije i inicijative za razgraničenje koja predstavlja priznanje Kosova i da je glavni zadatak svih nacionalista da ga spreče u tome ili bar uspore njegove planove dok se ne stvori situacija za smenu vlasti.

Ivanović u emisiji govori i o brojnim aferama vlasti, protestima i najavljenom bojkotu izbora, porodici Karađorđević i inicijativama za obnovu monarhije kao i drugim aktuelnim temama.

Autor i voditelj emisije je Igor Marinković urednik porala Pravda. Kako je Francuska izgubila kontrolu nad 800 naselja na svojoj teritoriji pogledajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA