Najnovije

OPRAVDANJE ZA PREVARU: Najluđi izgovori muškaraca koji su nasmejali internet

Za prevaru veoma često ne postoji odgovarajuće opravdanje. Međutim, Izgleda da pojedinci kada se upletu u afere pokušavaju na sve načine da dobiju drugu šansu kod partnera, pa tako smišljaju neke od najneverovatnijih izgovora.

Ilustracija (Foto: printskrin)

Otkrivamo vam najluđa opravdanja za emotivnu prevaru koja su nasmejala mnoge, ali nas još jednom podsetila da su iskrenost i poštovanje zapravo najvažnija stvar u svakoj ljubavnoj vezi.

- Imala sam dečka koji mi je nakon prevare rekao da mu je Bog kazao da me prevari i da je to bila sudbina. - napisala je jedna korisnica Redit-a.

- Nije me krivio za prevaru, ali je njegov izgovor za to što je nestao jedne večeri i nije se javljao bilo da je imao srčani udar i da je bio u bolnici.

- Moj bivši je dobio genitalni herpes, a njegova majka ga je pitala preda mnom da li je popio lek. Kada sam ga pitala o kom leku je reč, rekao mi je da ima tuberkulozu.

- Nisam znao kako da ti kažem da želim da raskinem sa tobom.

- Varao me je jer je mislio da mi je zapravo potrebna trauma da bih doživela lični razvoj. Ovo nije šala, bivši mi je bio pesnik i pisac.

- Rekao mi je da mi je glava previše mala u poređenju sa njegovom, zbog čega je imao problem kada se slikamo jer je morao uvek da staje iza mene.

- Devojka sa kojom me je prevario je imala isto ime i rođena je na isti dan kao ja. Kazao mi je da ga je to podsećalo na mene.

- Zato što sam bila bolesna i morala da pijem sirup za kašalj, tako da nisam mogla da idem u bioskop da gledam filmove sa njim. Očigledno da mu je bio potrebno društvo, pa je morao da se snađe.

- Rekao mi je da sam želela da ga promenim i nisam prihvatala njegove nesavršenosti. Dodaću samo da je on konzumirao drogu.

- Jedan od mnogih mojih bivših koji su me prevarili, rekao mi je: 'Isto se zvala kao ti, pa sam mislio da bi bila zabavna priča da ti ispričam kasnije'.

- Lako je zaljubiti se u tebe, i to me je preplašilo. I dalje ne razumem.

- Rekao mi je da je zaboravio da smo u vezi.

- Prevario me je zato što sam ga optužila za prevaru.

- Jedna devojka je toliko bila napadna i želela je da mu ostavi svoj broj, pa je on kasnije otišao sa njom u bioskopu samo kako bi joj rekao da ima devojku.

- Đavo ga je opseo. On je bio potpuno ubeđen u to, pa mi je objasnio da je đavo potpuno zaposeo njegovo telo i um, zbog čega je spavao sa drugim ženama. - zaključila je jedna komentatorka.

Naučnici su izmerili 20 kilometara penisa da odgonetnu da li je veličina bitna! A šta kažu pročitajte OVDE.

Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA