Najnovije

TERORISTIČKA AMBASADA U NORVEŠKOJ! Iz Prištine se naslađuju

Lažna država Kosovo je otvorilo ambasadu u Oslu a prvi takozvani ambasador, Uliks Emra, uručio je akreditivno pismo kralju Norveške Haraldu 5.

Takozvani ambasador lažne države Kosovo u Norveškoj Uliks Emra (Foto: Jutjub)

Lažni ambasador je, prenoseći pozdrave Hašima Tačija i takozvanog kosovskog naroda, zahvalio na doprinosu koji je Norveška dala okupiranoj srpskoj pokrajini tokom minulih godina.

– Kraljevina Norveška jedna je od prvih zemalja koja je priznala (tzv.) Kosovo i za to će narod (tzv.) Kosova biti večno zahvalan. Odnosi između dve zemalje su odlični, a cilj je da ih dalje produbimo u određenim oblastima – rekao je Emra.

– Kraljevina Norveška će nastaviti da podržava (tzv.) Kosovo u svim oblastima i u to možete biti sigurni – izjavio je norveški kralj, prenosi TV Kljan Kosova.

Uliks Emra je diplomirao na Pravnom fakultetu i magistrirao kriminalističke nauke na Prištinskom univerzitetu, dok se za diplomatiju specijalizovao na Univerzitetu u Zagrebu.

Ambasador lažne države u Norveškoj je karijerni diplomata koji je zauzimao važne položaje u takozvanim kosovskim institucijama i visoke pozicije u takozvanom kosovskom Ministarstvu spoljnjih poslova.

Izaslanik EU ne bi trebalo da bude iz zemlje koja nije priznala Kosovo! Više o tome pročitajte OVDE.

Izvor: kosovo-online. com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA