Najnovije

Uskoro počinje "Noć knjige": Ne propustite sjajne knjige po najpovoljnijim cenama!

Noć knjige je još jedna prilika da se po najpovoljnijim cenama kupe najnoviji svetski hitovi, knjige domaćih autora, knjige za decu i druga izdanja, sjajan gift program.

Foto-Laguna

„Popusti na Lagunina izdanja za kupovinu jedne knjige biće 25%, za dve knjige 30%, za tri knjige 35%, a za četiri i više knjiga 40%. Popust na knjige izdavača koji su se priključili Noći knjige kao i na strana izdanja biće 20%, dok će gift asortiman biti snižen takođe 20%. Svi popusti moći će da se ostvare i na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs. Uz svaku kupovinu pripremili smo i poklone!“


Ekskluzivno za Noć knjige Laguna objavljuje novi roman Sofi Kinsele „Božić kod kupoholičarke“, novu knjigu Lusinde Rajli „Anđeosko drvo“, kao i novelu „Poslednja prilika“ tvorca Uvea, Fredrika Bakmana. „Golmanov strah od penala“ je rani roman nobelovca Petera Handkea koji Laguna objavljuje za Noć knjige, kao i posebno izdanje regionalnog bestselera „Kainov ožiljak“ Vladimira Kecmanovića i Dejana Stojiljkovića.


Šestu godinu za redom partner Lagune u Noći knjige je Eurobnak koja više od 15 godina promoviše prave vrednosti – kulturu, edukaciju, umetnost, inkluzivno društvo, sport. Kroz saradnju sa Lagunom, Eurobank nastoji da približi kulturne vrednosti i obrazovanje svim generacijama, a posvećena je i promovisanju zdravih životnih stilova, sporta i dečjeg obrazovanja, najpre u okviru partnerstva sa fudbalskim klubom Mančester junajted, ali i kroz projekat „Eurobank Veliko srce“ koji je usmeren na poboljšanje uslova u kojima uče srednjoškolci u Srbiji.

Izvor:Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA