Najnovije

BASTAĆ PRIVEDEN NA SASLUŠANJE: Nisam pozvan u policiju zbog slučaja Lešnjak, već zbog skidanja Vučićeve slike sa nadvožnjaka!

“Jutros, malo posle sedam časova policija je došla na moju kućnu adresu. Povod je lažna prijava koju je Lazar Lešnjak izneo u specijalnoj emisiji na televiziji Pink”, naveo je predsednik opštine Stari grad Marko Bastać u svom saopštenju.

Marko Bastać (Foto: Jutjub)

“Kako su mi advokati rekli, u pravnom smislu reč je o protivpravnom aktu u kome mene, subotom u ranim jutarnjim časovima defacto hapse, iako sam, kada sam tamo došao, dao izjavu u svojstvu građanina. Po pitanjima koja su mi postavljali, jasno se vidi da su me tretirali kao osumnjičenog”, rekao je Bastać. 

Sve ovo se, kako je istakao, dešava nakon što policija već nedeljama “kampuje” u opštini i saslušava svakog ko je sa njim popio kafu, u pokušaju da, kako je rekao Bastać, dokažu nedokazivo.

“Tvrdim da je nedokazivo, jer se ništa od toga o čemu su me pitali nikada nije desilo. Nikada nije bilo sastanka na kome sam maltretirao Lešnjaka, nikada od njega nisam tražio nikakve pare”, istakao je on. 

Pravi povod za privođenje, kako je naveo, bilo je skidanje Vučićeve slike sa nadvožnjaka.

“On me je nakon toga u još jednoj specijalnoj emisiji na TV Pink, na bazi dogovora sa Lešnjakom, i optužio i osudio. Sve što se dešava nakon toga jeste zloupotreba institucija od kojih se traži da pronađu nekakve dokaze za moje hapšenje. Odbio sam da idem na njegov poligraf i učestvujem u tom ružičastom rijaliti postupku”, naglasio je Bastać. 

Kako je naveo, odbija da ćuti, iako zna da se neće završiti na ovom.

“Znam da će nastaviti da me proganjaju kao osobu koja obaveštava javnost o tome kako Vesić, Vučić i ostatak SNS-a maltretiraju Beograđane, uništavaju Srbiju i bezočno kradu. Neće me ni uplašiti, ni sprečiti ovim montiranim političkim procesom u pokušaju”, rekao je Bastać.

Pročitajte OVDE zašto Dveri neće izaći na izbore naredne godine.

Izvor: Danas

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA