Najnovije

HIT NA INTERNETU! JOVANOVIĆ PITA VESIĆA: Možeš li, čoveče, bar jednu stvar da dobro završiš u roku?

Beogradski odbor Saveza za Srbiju (SZS) javno je postavio pitanje gradskoj vlasti kako je moguće da ni postavljanje šina na Mostu na Adi nije uspela da obavi uspešno, iako su radovi trajali čak 425 dana i plaćeni skoro dve milijarde dinara iz džepova Beograđana.

Goran Vesić (Foto: Jutjub)

"Naime, gradska vlast je posredno priznala da ni ovi radovi nisu urađeni dobro, jer je raspisana javna nabavka za 'dodatne nepredviđene radove' na Mostu, što je skandal i još jedan dokaz njihove potpune nesposobnosti", kaže u pisanom saopštenju koje je potpisao šef odborničke grupe SZS Nikola Jovanović.

On je upitao zamenika gradonačelnika Gorana Vesića da li može bar jedna stvar da bude završena u roku, a da ne treba da se popravlja posle nekoliko dana ili meseci.

“Ova javna nabavka za "dodatne nepredviđene radove" na Mostu na Adi, koja se tiče propusta u postavljanju šina, potvrđuje ranije navode SZS da je za iskakanje tramvaja početkom oktobra odgovorna diletacija i ispadanje šrafova, dok je gradski sekretar za javni saobraćaj Jovica Vasiljević "ekspresno utvrdio" da je kriv vozač”, ocenio je Jovanović.

On je podsetio su građani čekali 520 dana da se zamene ploče i uklone žardinjere na Trgu republike, kao i da radovi u ulicama 27. marta i Kraljice Marije još nisu završeni, iako je rok bio 20. avgust i naveo da su za to direktno odgovorni Vesić i direktorka Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda Dušica Anđelković.

Pročitajte OVDE kako je Ivica Dačić odgovorio na optužbe iz Prištine.

Izvor: Fonet

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA