Najnovije

ČISTKA U ZVEZDI: Čak osam fudbalera na zimu napušta redove šampiona

Zimski prelazni rok će biti buran u Crvenoj zvzedi. Izvor blizak crveno-belima potvrdio za Informer da bi čak osam fudbalera posle jesenjeg dela moglo da razduži opremu.

Igrači Zvezde (Foto: Jutjub)

- Kanjas je doveden bez obeštećenja i on klub košta 500.000 evra godišnje, pa ako neko bude želeo da ga odvede za tu platu, rado ćemo ga pustiti. Nije pokazao ono što smo očekivali i samo ako bude hteo da ide, daćemo mu čiste papire. Slična stvar je i sa Jevtovićem, koji bi mogao da ode kao što su Filip Stojković i Vujadin Savić, bez obeštećenja. Dakle, od njih dvojice ne očekujemo zaradu - rekao je izvor.

Od prodaje Milana Borjana, kao i napadača Boaćija i Pavkova crveno-beli očekuju značajan prihod.

- Nije tajna da je Borjan i ranije razmišljao o odlasku, mada je on jedan od najvažnijih pojedinaca u timu i ugovor mu važi do leta 2023. godine. Zbog toga ga ne bismo rado pustili, ali ako bude insistirao, a pritom dobijemo ponudu od oko dva miliona evra, prodaćemo ga. Slična stvar je i sa napadačima.

Ben, Babić i Simić su igrači od kojih se očekuje novčana dobit.

- Važno je sad prodati Bena, mada zbog skorog isteka ugovora ne treba za njega očekivati više od pola miliona. Svakako je jedna od opcija pouditi mu novi ugovor, pa ga onda prodati za dva miliona evra, ali pitanje je hoće li igrač to hteti, jer kao slobodan igrač može da dobije više novca prilikom prelaska u novu sredinu. Za Simića i Babića nije realno očekivati velike pare, ali mladi su, pa može da se izvuče neko simbolično obeštećenje - objašnjava izvor.

Miroslav Blažević navija da se Srbija plasira na Evropsko prvenstvo! Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA