Najnovije

KADA JE KRENUO DA URLA NI MARIĆ NIJE MOGAO DA GA SMIRI: Šešelj otkrio o srpskom priznanju lažne države (VIDEO)

Predsednik SRS, prof. dr Vojislav Šešelj izjavio je da je Zapad izgubio strpljenje i da želi samo srpsko priznanje tzv. Kosova.

Vojislav Šešelj (Foto: Jutjub)

Lider radikala je izjavio u emisiji "Dobro jutro Srbijo" na Happy TV da Zapad u opoziciji nije još pronašao rešenje za njihovog lidera u Srbiji, te da Dragan Đilas nema političkog talenta.

Govoreći o Sergeju Trifunoviću i Jovi Bakiću, Šešelj smatra da oni nisu prava opozicija i da vrlo mali broj ljudi podržava ekstremizam, te se saglasio sa voditeljem Milomirom Marićem da oni skandaloznim ispadima samo kompromituju opoziciju, umesto da rade suprotno.

Za DS Šešelj je rekao da je to stranka koja je upropastila Srbiju.

Lider radikala kritikovao je sve političke protivnike, čak ni voditelj Milomir Marić nije uspeo da ga zaustavi, kao što to obično čini.

Govoreći o devedesetim godinama, Šešelj kaže da ne veruje da je Slobodan Milošević radio za Amerikance.

- On je bio iskreni patriota, ali i levičar, komunista. Dugo se nije mogao otarasiti komunističke dogme. Alija Izetbegović i Franjo Tuđman su za njega bili primitivci i on je njih mogao da dribla kao volove, ali nije mogao da predribla zapadnjačke kompjuture. Nije sam mogao protiv sto povezanih komjutera CIA i Pentagona. Oni su znali za jednu karakteristiku njegove ličnosti, da u početku odlučno ne popušta, a na kraju popusti i da više nego što je iko tražio. To je bila njegova osobina koju smo iskusili na svojoj koži, ali je bio među najinteligentnijim, najsposobnijim, najtalentovanijim, imao je veliko znanje iz ekonomije, ali mu je nedostajalo znanje iz političke teorije. Mogao je više da uradi za Srbiju pod nekim drugim okolnostima. Znali smo da pričamo u Hagu šta bi bilo da smo se ranije udružili - rekao je Šešelj.

Razrešena "misterija" o ulozi Branka Stefanovića u GIM. Šta je govorila vlast saznajte OVDE.

Izvor: happytv.tv

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA