Najnovije

DAČIĆ ODGOVORIO ZORANI: Koaliciju sam predložio Vučiću, a ne njoj!

Nisam predložio koaliciju sa Zoranom, nego sa Vučićem i samo ću sa njim o tome da razgovaram. Kada ona bude imala svoju listu, može da mi ovako odgovara.

Ivica Dačić (Foto: Jutjub)

Ovim rečima lider SPS-a Ivica Dačić prokomentarisao je izjavu članice Predsedništva SNS-a Zorane Mihajlović, da socijalisti žele na zajedničku izbornu listu sa naprednjacima kako bi lakše očuvali svoje pozicije.

- Očigledno je da nešto nije razumela. Nisam predložio koaliciju zbog straha od rezultata, jer je lista SPS-JS bila druga na prošlim izborima, već zbog jedinstva državne politike, što je i sam Vučić pre neki dan rekao, pozivajući na stvaranje široke narodne koalicije - istakao je Dačić i dodao da "možda Zorana u toj širokoj narodnoj koaliciji neće SPS, jer ima svoje favorite - Đilasa, Obradovića, Jeremića...".

Dodatni komentar imala je i Mihajlovićeva koja je Dačića upitala zašto se ljuti i poručila mu da uvek može da je demantuje i samostalno izađe na izbore da se vidi koliku podršku ima.

- Ne znam šta je lidera SPS-a toliko naljutilo i uvredilo u činjenici da će njegova stranka, na zajedničkoj listi, mnogo lakše očuvati funkcije u Vladi i pozicije u Srbiji, nego da nastupe samostalno - navela je Mihajlovićeva.

Zorana odgovorila Dačiću! Više o tome OVDE.

Izvor: Večernje Novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA