Najnovije

NE ŽELITE DA BUDETE SRBIN? Evo kako posle jednog tretmana možete da postanete Crnogorac (FOTO/VIDEO)

Juče su svi mediji preneli vest o tome da su napadnuti vateropolisti Crvene zvezde u Splitu u jednom kafiću, te da se jedan od njih završio u moru, golman Aleksandar Kralj, koji je po izlasku iz vode rekao da nije skočio da bi ga ubili.

Hrvatsko srce za Crnu Goru (Foto: Jutjub)

Nedugo zatim, pojavila se nova izjava golmana Crvene zvezde koji se „branio“ tako što je iz vode vikao da on nije Srbin, već Crnogorac, misleći da to Hrvatima pravi razliku.

Ova izjava Kotoranina Aleksandra Kralja, naišla je na veliki broj osuda u javnosti i na društvenim mrežama, okarkterisana kao „bedna“ i kukavička, i kao odgovor na takvo ponašanje proizvela i mnogo duhovitih komentara.

„Posle agencijske vesti o vaterpolisti koji je upao u vodu kao Srbin, a isplivao kao Crnogorac, podgorička Pobjeda objavila reportažu o lekovitoj vodi u okolini Splita.

Fond PiO Crne Gore svojim članovima najavio organizovan prevoz do Splita i nazad.

– Nama je čovek uvek na prvom mestu.

Ovo je samo početak. U kontaktu smo sa Vladom Crne Gore, koja je već u prvim kontaktima sa rukovodstvom splitske Torcide postigla dogovor o zajedničkom ulaganju u banjske, smeštajne i druge kapacitete. – rekao je portparol Fonda“, jedan je od komentara na društvenim mrežama.

Internetom kruži slika, Dejana Savićevića i Aleksandra Kralja uz naslov „Crnogorac mog detinjstva i Crnogorac tvog detinjstva“

Podsetimo, to se svakako odnosi na komentar Zvezdine i svetske zvezde, sadašnjeg predsednika Fudbalskog saveza Crne Gore Dejana Savićevića, koji je za razliku od golmana Zvezde „odbrusio“ tada hrvatskim navijačima.

Kakvu sačekušu opozicija pravi Vučiću, pogledajte OVDE.

Izvor: IN4S

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA