Najnovije

ŠAPIĆ: Što šmekeri ne skočiše i u more, tu štangla ne pomaže (FOTO)

Nekadašnji srpski vaterpolista Aleksandar Šapić oglasio se povodom napada na igrače Crvene zvezde u Splitu, uoči meča regionalne lige protiv Mornara.

Aleksandar Šapić (Foto: Jutjub)

Nekadašnji as reprezentacije Srbije na Tviteru je osudio nedopustivo nasilje nad igračima VK Crvena zvezda, koje se dogodilo u subotu kada su igrači crveno-belih napadnuti štanglama i noževima na splitskoj Rivi pred velikim brojem posmatrača. 

Trojica vaterpolista su potrčala niz Rivu, dok je četvrti Aleksandro Kralj, skočio u more, usled pretnji nožem. Kralj je zadobio frakturu nosa, dok njegovi saigrači nisu zadobili teže povrede. 

Snimci i fotografije sramnog napada, brzo su se proširili putem društvenih mreža, što je ubrzalo utvrđivanje činjenica bezumlja u Splitu. 

Šapić je pozvao na smanjivanje tenzija, ali napomenuo da počiniocima koji: "Palicama idu na goloruke, štangla u moru ne pomaže". 

U međuvremenu su napadači, za koje je utvrđeno da imaju kriminalni dosije, privedeni, utakmica otkazana, a najveći deo regiona ne podržava bezumni čin napada na srpske sportiste.

Pročitajte OVDE kakav će to tekst zapaliti region.

Izvor: B92

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Splićani o incidentu sa Zvezdinim vaterpolistima: Bila sam zaprepašćena.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA