Najnovije

AMERIČKI NAPAD NA SRBIJU: Dimitrijević, Tanasković i Stojičević o mrežnom ratu protiv Srba

Promocija knjige "Mrežni rat protiv Srba" autora Slobodana Stojičevića održava se u sredu 13. februara u 18 sati u sali Srpskog kulturnog centra "Ćirilica", ul. Skerlićeva 12. u Beogradu (pored Narodne biblioteke Srbije). Ulaz je slobodan.

Ilustracija (Foto Pravda)

Na promociji će govoriti književnik, novinar i pravoslavni publicista dr Vladimir Dimitrijević; novinar i publicista Marko Tanasković i autor knjige Slobodan Stojičević.

Knjiga opisuje i analizira specijalni rat koji SAD vode protiv srpskog naroda. Glavni cilj mrežnog rata - je osvajanje i porobljavanje određenog društva ali ne vojnim već civilnim sredstvima - društvenim mrežama uspostavljenim između društvenih subjekata, vez korišćenja običnog, klasičnog oružja, a po mogućnostima i bez bilo kakve direktne vojne agresije. 

- Danas je već praktično potpuno svojedno koja “politička opcija” ili “politička partija”  će dobiti izbore i preuzeti vlast u Srbiji. Vlast (vladaoci) u Srbiji više nema realnu vlast – bez obzira ko je na vlasti. Realne poluge moći su u rukama stranaca i mrežnih operatera. Srpskim političarima se samo privremeno delegira obavljanje određenih poslova – navodi Stojičević.

Na promociji knjige “Mrežni rat protiv Srba” možete kupiti po akcijskoj ceni od 500 dinara. 

Knjigu možete naručiti i putem Pravdine internet prodavnice po redovnoj ceni od 740 dinara na linku OVDE. Za čitaoce u dijspori, knjiga se može kupiti u elektronskom formatu na sajtu Novinarnica na linku OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA