Najnovije

AMERIKANCI REGRUTOVALI GVAIDA PA GA POSLALI U SRBIJU: Vrbovali ga pre 10 godina i spremali za prevrat u Venecueli!

Prošlog meseca, američki mediji su izvestili da je venecuelanski opozicioni lider sebe proglasio za privremenog predsednika odmah nakon telefonskog razgovora s američkim potpredsednikom Majkom Pensom.

Huan Gvaido (Foto. Jutjub)

- Vođa Narodne skupštine i samoproglašeni privremeni predsednik Huan Gvaido regrutovan je u SAD pre deset godina i nije ništa više od "marionete" Vašingtona - rekao je Karlos Rafael Farija Tortosa, venecuelanski ambasador u Rusiji.

- Gvaido je regrutovan, prema našim informacijama, pre nekih 10 godina. On je poslat u Srbiju da uči. Verovatno znate za to. I sve je počelo s tim - rekao je Tortosa, razgovarajući sa zakonodavcima u Savetu Ruske Federacije o političkim pitanjima sa kojim se suočava sa njegova zemlja.

- Došlo je vreme, rekli su da je spreman, ali je potpuno nespreman za ovaj zadatak. On je samo marioneta, i postavljen je tamo gde je, tako da SAD mogu da stoje iza njega i govore - dodao je diplomata.

Otkrivena podla namera Amerikanaca. Pogledajte OVDE šta su tražili od džihadista ID.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Venecuelanska vojska je zatvorila granične prelaze prema Kolumbiji kako kamioni sa američkom “humanitarnom pomoći” ne bi ušli u Venecuelu.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA