Najnovije

Sestrić Gorana Ivaniševića organizovao napad na vaterpoliste Zvezde?

Polako se odmotava klupko oko događaja koji je uznemirio javnost u regionu tokom proteklog vikenda kada su u Splitu napadnuti vaterpolisti Crvene zvezde.

Aleksandar Kralj, golman VK Crvena zvezda (Foto: Jutjub)

Kako su preneli pojedini portali iz Bosne i Hercegovine, poput "novi.ba", sumnja se da je Goran Lokica, sestrić bivšeg šampiona Vimbldona, Gorana Ivaniševića, bio organizator napada.

Mnogi veruju da je Lokica, sin fudbalskog trenera Vjekoslava Lokice, upravo momak koji radi u jednom od kafića na Rivi. On je navodno pozvao ostale napadače kada je prepoznato da su u kafiću vaterpolisti beogradskog kluba. Reč je o ličnosti koja je i ranije bila poznata policiji pošto je još pre 12 godina pretio svojoj majci, Srđani Ivanišević da će je ubiti ako mu ne da novac da vrati dugove. Veruje se da je Goran Lokica bio među tri privedena lica u nedelju i da je posle višečasovnog saslušanja pušten kući, dok je sudija za jednog pritvorenika odredio jednomesečni pritvor. 

Inače, Lokica je odavno u sukobu sa svojom porodicom, on više od deset godina ne razgovara sa svojim bratom Ivanom, koji je u pojedinim medijima greškom doveden u vezu sa incidentom. 

Inače, ovaj incident se dogodio u subotu oko 13:40 na glavnom gradskom šetalištu. Četvorici igrača Crvene zvezde prišla je grupa od pet huligana zatraživši od njih da skinu klupske majice. Potom su ih napali, trojica vaterpolista je pobeglo, a Aleksandar Kralj se spasao tako što je skočio u more. Crvena zvezda se zbog svega vratila u Beograd pošto je otkazala meč sa Mornarom iz straha za bezbednost svojih igrača i članova stručnog tima.

Hrvatska političarka pronađena mrtva. Pogledajte OVDE.

Izvor: B92

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Trenutak kada su od Aleksandra tražili da skine Zvezdinu majicu

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA