Najnovije

UBILE SU ME STEPENICE! Oglasila se Sersei Lanister povodom kraja serije "Igra prestola"

Glumica "Igre prestola" Lina Hidi kaže da su glumci jedne od najboljih serija do sada spremni da ovaj projekat ostave iza sebe. Kako se bližimo emitovanju poslednje sezone "Igre prestola" koje će početi u aprilu ove godine, sve je više izjava glumaca po pitanju ovog projekta. Bilo to planski ili ne, ovoga puta, progovorila je i čuvena Sersei. 

Lina Hidi, u ulozi Sersei Lanister u seriji "Igra prestola" (Foto: Jutjub)

Ona je rekla da su glumci završili sa serijom pre nekoliko meseci i da su spremni da je ostave iza sebe. Glumica je istakla da je bila veoma srećna što radi na "Igri prestola". 

- Ovo je kraj. Osma sezona. To je ludo. Osećam se veoma uzbuđeno. Kad kažem uzbuđeno, mislim veoma srećno jer sam deo nečega što traje toliko dugo - rekla je Hidi gostujući u emisiji "Dobro jutro Ameriko". 

- Mislim da su svi spremni za nove stvari. Međutim, dok nije potpuno kraj, neću znati kako se osećam - istakla je glumica. 

Ona je nekoliko dana pre ovog gostovanja za "Varajati" otkrila da je njen poslednji dan snimanja bio veoma naporan i dosadan jer je konstantno morala da se penje i silazi niz stepenice. Naravno, glumica je mudro prećutala zašto je Sersei morala konstantno da ide gore-dole. 

- Moj poslednji dan na setu bio je, čudno, veoma naporan zato što sam morala konstantno da idem gore-dole niz stepenice. I to je bilo to - izjavila je ona krajem januara. Kada je zamoljena za još detalja, dodala je: "Ne mogu reći više ništa. Ubiće me."

Mosad i Mi6 kidnapovali su iranskog nuklearnog naučnika. Pogledajte OVDE.

Izvor: B92

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Uništenje Septe u Kraljevoj luci jedan je od najžešćih poteza Sersei Lanister

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA