Najnovije

EROTSKA ISPOVEST! ŽELELA JE MUŠKARCA SA VELIKIM PENISOM: "Stavila sam njegovog pitona u usta, a onda..." (18+)

Moje drugarice stalno pričaju kako im veličina nije bitna, nego tehnika, i mislila sam da lažu, samo da bi ispale "širokogrude". Možda sam ja, što naš narod kaže, uspaljenica, ali od kada sam stasala za s*ks, maštala sam isključivo o velikim penisima. Posle tri-četiri standardna srpska primerka, trefio me je "bingo" - dečko za kojeg nikad ne bih rekla da ima pozamašnu alatku me je veoma prijatno iznenadio.

Ilustracija (Foto: printskrin)

Posle drugog izlaska sam završila s njim u krevetu, i kada je skinuo gaće samo što se nisam onesvestila. Pred mojim očima klatilo se čudo od bar 17 santimetara u opuštenom stanju!

Toliko mi je bio lep da sam ga odmah stavila u usta i počela da radim ono zbog čega su me obično hvalili. I njegov "piton" je počeo da raste. I raste. Posle samo nekoliko minuta, imala sam u rukama muško "blago" od sjajnih (odokativno) 23 santima, a otišao je i u širinu. 

Brzo sam ga privukla i rukom ga usmerila tamo gde treba. I krenulo je fantastično. Međutim, posle nekoliko minuta sam primetila da užitak i nije baš savršen. Jer, njegova alatka je bila, kako da kažem, suviše sunđerasta. Osećala sam u sebi to mekano i veliko parče mesa koje me baš i nije uzbuđivalo. Nisam čak ni orgazam doživela. 

Posle još nekoliko pokušaja, raskinula sam s njim. Čula sam i ranije da momci sa velikim penisima imaju taj problem - jednostavno, nema dovoljno krvi da to bude tvrdo. 

Sad jurim samo majstore koji imaju ono što svakoj ženi treba - penis, tvrd kao kamen. A i vreme mi je da se udam, a za to je ipak važna i duša. 

Otkriveno kojim danima su žene najraspoloženije za seks. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Upoznajte ženu koja orgazme postiže pomoću misli

 

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA