Najnovije

AMERIČKI SPECIJALNI RAT PROTIV SRBIJE: Ekonomija i mediji pokazuju koliko je Srbija porobljena država (VIDEO)

Promocija knjige "Mrežni rat protiv Srba" autora Slobodana Stojičevića održana je u sredu 13. februara u Srpskom kulturnom centru "Ćirilica" u Skerlićevoj ulici 12. u Beogradu. Na promociji knjige su govorili autor Slobodan Stojičević, pravoslavni publicista Vladimir Dimitrijević i kolumnista "Standarda" Marko Tanasković.

Promocija knjige "Mrežni rat protiv Srba" (Foto: Jutjub)

Stojčević je govorio o američkim metodama manipulisanja informacijama koje imaju za cilj da dezorijentišu srpsku populaciju, navodeći konkretne primere medijskog rata. U knjizi je objašnjeno 11 metoda mrežnog rata koji se vodi protiv naše ekonomije, informativnog prostora, uprave ali i SPC.

- Ekonomija i mediji pokazuju koliko smo mi već porobljena država. Mi imamo iluziju neke suverenosti ali u realnosti mi faktički nemamo ni sopstvenu vlast – rekao je Stojičević i dodao da su političari iz vlasti i opozicije zapravo “krpene lutke” na rukama stranaca.

Stojčević je objasnio da je srpska ekonomija okupirana, da strane firme drže kontrolu nad ekonomijom Srbije i da na taj način mogu da kontrolišu i ucenjuju svakog ko je na vlasti u Srbiji. On objašnjava da je takvo stanje srpske ekonomije zapravo posledica mrežnog rata koji je viđen protiv nas.

Tanasković je rekao da veruje da će knjiga “Mrežni rat protiv Srba” doživeti više izdanja i da može imati važnu društvenu ulogu u oktivanju istine.

- Ova knjiga argumentovano potvrđuje i na primerima dokazuje koliko su nažalost dokazane naše najcrnje slutnje u pogledu sveprožimajućeg uticaja i protivdržavnog i protivnacionalnog delovanja inostranog faktora u našoj zemlji nakon petooktobarske revolucije – rekao je Tanasković.

Vladimir Dimitrijević kaže da je situacija u Srbiji apsolutno teška ali da neprijatelj u svom mrežnom ratu nije uspeo da ostvari sve što želi.  

- Knjiga Slobodana Stojičevića   “Mrežni rat protiv Srba” pokazuje da koliko god se oni koji se protiv nas bore i ulagali napora, a imaju novca, ipak se uvek pojavi neko ko im pokvari priču. Koliko god se oni trudili nisu uspeli da nam totalno “isperu” mozak – objasnio je on.  

Knjigu “Mrežni rat protiv Srba” možete kupiti u knjižarama “Delfi” ili putem interneta na linku OVDE, kao i na telefon 063 102 28 55. Čitaoci iz dijaspore knjigu mogu kupiti i u elektronskoj formi putem sajta Novinarnica na linku OVDE.

Širi intervju sa autorom knjige Slobodanom Stojičevićem možete pogledati OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA