Najnovije

IVANA BORIĆ ŽESTOKO ISPROZIVALA TRUFUNOVIĆA: ''Dužnost mi je da branim srpski nacionalizam''

Po unapred isprobanom receptu narodnog poslanika Marinike Tepić, koja bistvuje samo na tviteru opsesivno prateći rad Miše Vacića, istim metodama je pristupio i Sergej Trifunović.

Ivana Borić (Foto: Srpska desnica)

Piše: Ivana Borić

Dajući sebi za pravo da komentariše Mišu Vacića, poznatog simpatizera Putina, Benona, Salvinija i Orbana. Trifunovići su nepoznata ova imena. NJemu su dovoljni vitez Kojo, Karanovićeva i antisemita Boškić. Razumela bih što je na startu svog političkog lideršipa razočarao Belu kuću, Dauning strit i Ke d’Orsej, ali zašto svoje razočarava? Uputio je potpuno nejasno pismo zajednici beogradskih Jevreja (šta kaže Boškić na ovo?), zajednici koju malo poznaje, a još manje razume. Umetnički zanesen, pokušao je objasniti Jevrejima šta je to fašizam citirajući nesrećnu Vikipediju. Zaista relevantan izvor.

Piše zajednici etničke grupe koja preko 3.000 godina uspešno plovi nemirnim okeanima teških istorijskih usuda. O čemu to pišeš nesrećniče? O Drugom svetskom ratu? Miši Vaciću prepisuješ fašističke ispade? Trifunoviću istorija! Rekla bih da je informisan poput Egipćana u Junskom ratu! Moja dužnost je da srpski nacionalizam branim od takvih kao što je on. Dužnost mi je da ukažem da su upravo slobodni građani podržali nacističke metode vešanja na Terazijama. A ti Trifunoviću mešaš nacionalizam i nacizam. Ili licemerno pokušavaš da manišulišeš sa terminima u koje se ni sam ne razumeš. Jer Vikepedija nije dala preciznu definiciju. Za to što Vacića nazivaš fašistom – on bi eventualnu odštetu mogao da potraži na sudu, a platiće je verovatno tvoji dolarski sponzori.

S toga ne izazivaj nas više glupostima! Miša Vacić je vatreni srpski nacionalista i rodoljub od rođenja. Srpska desnica vodi prosrpsku i suverenističku bitku na desnoj strani političkog opozicionog fronta. Vacić nastavlja slavnu antinacističku borbu srpskog naroda koji je sa Jevrejima zajednički teško nastradao u genocidu nemačkih i hrvatskih nacista! Preko milion Srba odnela je ustaško-nacistička zver na ovim prostorima! Odakle ti pravo da Srbinu Vaciću spočitavaš nekakve fašističke ispade kada vučete vešala po Terazijama? Da si malo bolji čovek i političar, sigurno bi se borio protiv savremenih, stvarnih ustaša i balista uz Vacića i prave antifašiste. Tako bi te savetovali sami Jevreji da si se malo bolje raspitao!

Miši, ali i mnogim našim saborcima su naslednici albanskog SS osporili osnovno ljudsko pravo na slobodu kretanja, tebi ipak nekako ne! Tu je razlika između nas i vas (bez hiperbola) i ljudski je to priznati. No, ostaje ali… Smrt nacizmu! Smrt fašizmu!

Kakvo pismo je Tramp poslao Vučiću, pogledajte OVDE.

Izvor: Nacionalist

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Srpska desnica – Miroljub Petrović i Miša Vacić

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA