Najnovije

Mladi i talentovani: Bend Sindrom objavio spot za pesmu ,Ona ima dečka'

Pančevački pank-rok sastav Sindrom je u sredu 06. februara objavio svoj prvi spot i singl za pesmu ,,Ona ima dečka''. Pesma će se nalaziti na prvom albumu benda Sindrom koji će nositi naziv ,,Navodna ljubav'' i koji izdaje izdavačka kuća Take it or leave it. Album publika može da očekuje krajem marta, početkom aprila.

Foto-Promo

,Ona ima dečka’’ na jedan metaforičan način ukazuje na međusoban odnos profesionalnosti i emocija koji su u sukobu u svakodnevnom životu svakog pojedinca. U ovoj pesmi je profesija nadjačala emociju ljubavi, ali smo svedoci da često emocije poput straha, ljutnje, besa, tuge, pa i ljubavi nadjačavaju naše profesionalne odluke. Promoviše ljubav, a takođe i jedno zrelo razmišljanje poštovanja prema osobi koja nam se dopada, a koja je već u emotivnoj vezi.

bend Sindrom nastao je početkom 2016. godine. Čine ga Miomir Mikri Adamović (vokal i ritam gitara), Mihailo Mićko Đorđević (solo gitara i prateći vokal), Luka DŽimi Dodočić (bas gitara i prateći vokal), i bend ima jednu nesvakidašnju podelu uloga jer je za bubnjevima Jelena Coje Vajović na šta je bend posebno ponosan.

Izvor:Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA