Najnovije

"Razneo me na komadiće, svukao mi je gaćice..." Upoznala je mlađeg momka, ali nije slutila šta je umeo!

Seksualna ispovest uspešne porslovne žene:

Ilustracija (Foto: Beeg. com)

Sebe smatram uspešnom ženom. Bavim se marketingom u jednoj uspešnoj državnoj firmi i odavno sam prekoračila tridesetu. Međutim, moj problem je u tome što mi muškarci brzo dosade. Volim kad su grubi i direktni i zato sam bila prilično iznenađena kada me je privukao jedan simpatični mladić od 25 godina, koji je delovao stidljivo i povučeno.

Upoznala sam ga preko drugarice i posle jedne pijane noći (imala sam dve godine s*ksualne pauze), odvela sam ga u stan. Bože moj! Ono što se zatim dogodilo me je raznelo na komadiće. Čim smo prekoračili prag, svukao je moju mini suknju i zgrabio me je za g*zove.

LJubio me je se stojeći, a onda me je svalio na leđa i spustio se dole. Nisam još stigla da trepnem, a već je krenuo sa najboljim lizanjem koje sam doživela do tada. Šta da kažem, ima tih talentovanih muškaraca koji iz prve pronađu k*itoris i jako dobro znaju šta da rade s njim.

Bukvalno me je "vozio" ližući kao profesionalac. Misli su mi se pomutile i samo sam se prepustila, ispuštajući krike. Kada mi je naredio da se na*uzim, u magnovenju sam poslušala. Zgrabio me je za kukove, ali nije odmah počeo kao sivonja, nego lagano, uživajući u svakom prodiranju. To je trajalo i prvi put sam doživela orgazam ne trljajući k*itoris. A pre toga sam već svršila uz pomoć njegovog magičnog jezika. 

Kad je izvadio penis i počastio me mlazom koji je završio na mojoj zadnjici i leđima, srušila sam se na stomak i počela da se smejem, jer užitak nikako nije prolazio. Trebalo mi je pola sata da dođem sebi. Zagrlio me je otpozadi, pa smo zaspali, onako pripiti i zadovoljeni. Uopšte nije bilo loše, za prvi put. Pogotovo što ima penis prosečne veličine...

Nastavila sam vezu sa njim sledećih šest meseci. I svaki put je bilo sve bolje i bolje. Uglavnom je dolazio na moj poziv i bio je poslušan kao pas. Međutim, počeo je da me gnjavi da češće izlazimo, da postanemo pravi par. 

Za to nije bilo šanse. On je bio nezaposlen i dolazio je iz veoma siromašne porodice. Kada mi je rekao da me voli i da bi mi oprostio i prevaru, šutnula sam ga i blokirala njegov broj u telefonu. 

Uskoro sam shvatila da sam se smrtno zaljubila. Ne gledam nazad i ne mogu da gubim vreme sa sirotinjom. Vrlo je moguće da ću zbog toga platiti samoćom, ali takva sam kakva sam. 

Uhvatio je ženu sa ljubavnikom, a kad je video o čemu se radi uhvatio se za srce, pogledajte snimak OVDE.

Izvor: Srbija danas

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Najsmešniji vicevi:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA