Najnovije

ZGROZIO SE KADA JE VIDEO ŠTA MU DEVOJKA RADI POSLE SEKSA! Ono što je zatekao zgadilo mu je ceo ženski rod!

Amerikanac je iskreno progovorio o čudnoj stvari koju je njegova devojka jednom prilikom radila poslije seksa s njime, što ga je učinilo prilično nervoznim. Dečko je sve ispričao, gdje je od drugoh korisnika tražio savet o tom bizarnom incidentu.

Ilustracija (Foto: Beeg. com)

Anonimni muškarac u kasnim 20-ima otišao je za svojom devojkom u kupatilo nakon što su vodili ljubav i tada su stvari postale jezive. Najpre je počela  da viče na njega, što mu je bilo čudno, ali se našalio pre izlaska iz kupatila kada je mislio da je sve u redu.

Svoje sperme gospodar?

Međutim, sve je postalo gore od gorega kada se vratio u sobu i zatekao devojku kako krade njegovu spermu iz iskorišćenog kondoma. “Oboje smo u kasnim 20-ima. Ona nije na pilulama pa smo uzeli kondom. Ušao sam za njom, na šta je ona počela da vrišti na mene pitajući me da li sam došao zbog male ili veliku nužde, što mi je bilo totalno čudno”, napisao je mladić pa nastavio.

“U šali sam joj rekao da moram da idem na veliku nuždu iako sam samo mokrio. Vratio sam se u sobu, gde sam je zatekao kako sadržaj iz iskorišćenog kondoma sipa sebi u vaginu. Nervozan sam zbog toga strašno”, kazao je mladić i pitao ljude je li to legalno i što će se dogoditi ako zatrudni, s obzirom na to da on nije dao svoj pristanak. Takođe ga je zanimalo poseduje li on svoju spermu.

Kako se žena lako napali na ulici pogledajte OVDE.

Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Kako žene reaguju kad muž pogleda guzu druge žene.

 

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA