Najnovije

BLUROVANA NACIJA: Vučić greškom uzeo Vulinovu terapiju

Da li predsednik Srbije Aleksandar Vučić razmenjuje sličice sa Hašimom Tačijem i Ramušom Haradinajem?

Aleksandar Vučić (Foto: Jutjub)

Piše: Mihailo Medenica

Ti si, Aleksandre Vučuću, ipak najveći kralj koji postoji, svega mi!
Treba, bre, majstore da vladaš najmanje dva života, ako te i potom ne izaberu za predsednika, što naravno u Srbiji nije nemoguće, naprotiv, ovde su ti glasanje i zadušnice jedno te isto, no…

Dakle, samo šmeker tvog kalibra može da izjavi kako će plan za rešenje pitanja Kosova (mrsko ti je da izgovoriš i Metohije) predočiti ovdašnjoj javnosti tek kada ga prihvate Albanci, i da niko posle toga ne upita ništa, čak ni da li si greškom uzeo Vulinovu terapiju..?

Majstore, pa kolika god da ti je plata mizerna je za sve ono što činiš, jer to što iz hobija izigravaš predsednika Srbije sasvim ozbiljno i prilježno radiš kao otpravnik poslova “ambasade” “republike” “kosovo” (Andrićev venac je definitvno to postao) i haus- majstor nekolicine zapadnih ambasada!

Dakle, prvo nameravaš da sa đavoljim nakotom od Tačija i Haradinaja razmeniš sličice, a onda ćeš nama da pokažeš duplikate, i to samo iz tvoje ruke, što deca kažu?

Genijalan plan!
To više nije ni veleizdaja, uveo si, čoveče, revolucionarnu novinu u prodaju države: prvo se dogovoriš s krvnicima koliko našeg je njihovo, pa onda ovde zakukaš ko Majka Knežopoljka kako si se lavovski izborio da fukari uvališ “škart” a za Srbiju sačuvaš čitav metar najbolje i najplodnije zemlje, koji je zbog mera štednje smanjen na pola metra ali će se u papirima voditi kao čitav, jer ko lavu sme da prigovori da manjka pola?!

Nekad je važila ona: “Ne diraj lava dok spava” a sad: “Ne pitaj ništa lava koji nikad ne spava”, jer lav će sve reći kad dođe vreme za to, odnosno, kad Albanci prihvate plan jer logično je da se prvo oni izjasne koliko bi od Srbije da zagrabe, tebi je sasvim dovoljno ono što autobusima može da se preveze s mitinga na miting!

No, ponavljam, nisi ti kriv, zaista nisi, ti si rekao šta imaš a nama je i dalje pitanje svih pitanja da li je Luna prebolela Slobu ili je ovo s Markom samo laž?!

Dobro, kad se to izgustira vratićemo se na nove dokaze u slučaju ubistva pevačice Jelena Marjanović i autentičnost Karleušinog međunožja, ako u međuvremenu ne iskoči šta važnije, tipa: “Ekskluzivno- Nemanjići krivi za sve! Otkriveni ugovori koji nedvosmisleno potvrđuju da je Visoke Dečane, Pećku patrjaršiju i Gračanicu zidalo građevinsko preduzeće “Veselji“ kojem je srednjevekovna Srbija ostala dužna novaca za radove, pa zakonski ne možemo ništa osim da im ih ustupimo kao kompenzaciju, kao i pripadajuće zemljište protipravno uknjiženo kao- metoh!”

Zaista nema šta osim se pokloniti tvojoj lavovskoj borbi da nas sve premetneš u majmune, i to gojazne jer to je, kao što kaza, možda i najveći problem Srbije, ostale ste rešili!

Mislim, nije najveći problem to što nas praviš majmunima, već što smo gojazni majmuni, a kao takvi, logično, ne možemo da shvatimo vizionarsku suštinu tvoje promisli da prvo izdaš a potom objasniš kako te je grupa mangupa presrela na ulici i otela Kosovo i Metohiju, zajedno sa nešto sitinine iz novčanika i kalemom crvene trake za svečana otvaranja fabrika koje će biti izgrađenje nakon svečanog otvaranja, razume se!

Kralj si ti najveći, ponavljam!

Otuda i ono nesrećno blurovanje (zamagljivanje) dukserice s natpisom “Nema predaje” i mapom Kosova i Metohije!

Prvo da duks predstaviš Albancima, pa kad precrtaju šta im se ne sviđa onda lepo s dronjcima dođeš pred nas i ubediš da je duks demode i da je bratel majca do pupka najviše i najbolje što si mogao lavovski da izboriš!

Nije taj nesrećni urednik RTS-a kriv!

On je samo preventivno popio “brufen” da tebe ne zaboli glava.

Čovek je prikazao kako bi trebalo da izgleda tvoj plan za rešenje pitanja Kosova i Metohije (mada nema tu ničeg upitnog)- magla!

Magla na licima svakog od nas- blurovana nacija!

Bez naknadnog “izvinjenja”: “Grubom greškom Velikog vođe zmagljena je vaša prošlost, sadašnjost i budućnosti! Izvinjavamo se Srbiji, tačnije, onome što od nje ostane kad Albanci prihvate plan! Prelazimo na važnije teme: ekskluzivna ispovest Karleušinog međunožja…”

Kako bi Skot prošao da je ambasador u Pašićevoj Srbiji, pogledajte OVDE.

Izvor: Dva u jedan

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Vučić – muzički talenat ili psihijatrijski slučaj?

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA