Najnovije

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) BOLESNO! Američki senator objavio sliku Gadafijevog ubistva kao pretnju Maduru

Američki senator Marko Rubio je objavio fotografiju brutalnog ubistva pokojnog libijskog lidera Muamera Gadafija u ništa manje opasnoj pretnji predsedniku Venecuele Nikolasu Maduru. Većina korisnika tvitera je osudlila Rubija kao manijaklanog ratnog huškača, koji ima izuzetno loš ukus.

Rubio preti Maduru (Foto: Pravda)

Američki senator Marko Rubio je objavio fotografiju brutalnog ubistva pokojnog libijskog lidera Muamera Gadafija u ništa manje opasnoj pretnji predsedniku Venecuele Nikolasu Maduru. Većina korisnicka tvitera je osudlila Rubija kao manijaklanog ratnog huškača, koji ima izuzetno loš ukus.

Otvorena pretnja lideru strane zemlje brutalnom smrću rukama američkih militanata očigledno je samo delić toga.

Dok je nekoliko korisnika Tvitera podžalo Rubiovu viziju Madurove smrti, većina je osudila senatora zbog ekstremnog nedostatka ukusa ili pristojnosti.

Neki su saopštili da bi svaki nalog sa kojeg se postavlja ratna propaganda u tolikoj meri verovatno bio blokiran - ako ne bi pripadao američkom senatoru, naravno.

„Marko Rubio je upravo objavio nasilnu, uznemirujuću pretnju smrću. Ako bi iko od nas to objavio, mi bismo bili blokirani zbog toga”, objavio je novinar Bil Palmer.

Mnogi su primetili da Libija nije najbolji primer kako SAD dovode svoju demokratiju u inostranstvo, ali je verovatno najgori. Sa porastom trgovine robljem, zemlja se efektivno raspala u nekoliko ratnih država, sa bandama naoružanih "demokrata" koji se bore za kontrolu teritorija.

Pored fotografija Gadafija, Rubio je na sličan način objavio i fotografije Manuela Noriege - de fakto vladara Paname osamdesetih godina. Nekada vredan imetak Cije koji je pomogao Vašingtonu u naoružavanju pobunjenika Nikaragvi, Noriega je svrgnut tokom američke invazije na zemlju. Nepotrebno je reći da je invazija odnela mnoge živote, dok je Noriega ostatak života proveo u zatvoru.

Ruski Suhoj proleteo na 20 metara od švedskog izviđača, Stokholm protestuje. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: vostok.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA