Najnovije

STIGLI ŠOK REZULTATI VEŠTAČENJA DNK! Ključni dokaz protiv Zorana oboren?!

Takav rezultat DNK analize navodi na zaključak da Jelena nije ogrebala Zorana u pokušaju da se odbrani i spase sebi život, kako se posumnjalo.

Zoran Marjanović (Foto: Jutjub)

Naknadnim veštačenjem, koje je zatražilo Apelacioni sud u Beogradu, utvrđeno je, da na rani na desnoj ruci Zorana Marjanovića (40) nema tragova DNK njegove supruge pevačice Jelene Marjanović, mučki ubijene 2. aprila 2016. na nasipu u Borči, što bi mogao biti jedan od ključnih dokaza da Zoran nije ubio svoju ženu, za šta se, inače, sumnjiči. 

- Takav rezultat DNK analize navodi na zaključak da Jelena nije ogrebala Zorana u pokušaju da se odbrani i spase sebi život, kako se posumnjalo. Bris sa rane na njegovoj ruci uzet je odmah nakon što je njeno telo nađeno na nasipu u Borči, a dodatna analiza je zatražena posle ukidanja rešenja Višeg suda o potvrđivanju optužnice protiv Zorana Marjanovića, jer je iz Apelacionog suda navedeno da u podignitoj optužnici nema dovoljno dokaza da je Zoran ubio Jelenu - kaže izvor Kurira iz istrage. 

Podsetimo, Zoran Marjanović je od početka tvrdio da rana na njegovoj ruci nije nastala tokom borbe sa Jelenom, već da ju je zadobio dok je popravljao kompjuter. 

Pored veštačenja rane, sud je naložio da se proveri još nekoliko veoma važnih stavki za ovaj slučaj. U to spada i analiza starosti Jelenine krvi koja je pronađena na zadnjem sedištu „mercedesa“, kojim su se na dan ubistva Marjanovići sa ćerkom Janom dovezli do nasipa.

Takođe, čeka se i prostorno i vremensko veštačenje mobilnog telefona bicikliste Milana R., koji je tvrdio da je na nasipu u vreme kada se desilo ubistvo video muškarca i ženu, za koje tužilaštvo tvrdi da su Zoran i Jelena.

- U toku je dodatna analiza baznih stanica, pa se očekuje da se preciznije utvrdi koliko je telefona bilo aktivno kod nasipa u Borči na dan zločina, ko je sve na nasipu bio i kako se kretao, kao i da li je neko isključivao telefon. U to spada i dodatno telekomunikaciono veštačenje Zoranovog mobilnog telefona kako bi se utvrdilo da li je on namerno isključio telefon u vreme kada se desilo ubistvo - navodi izvor i dodaje da će Zoranova i Jelenina sedmogodišnja ćerka Jana biti još jednom saslušana.

Čekaju se snimci

Apelacioni sud čeka i nalaz prostorno-vremenskog veštačenja svih snimaka sa kamera porodične kuće Jahovića, inače komšija Marjanovića u naselju Crvenka u Borči. Za sada je neizvesno šta će snimci otkriti u istrazi.

Na jednom od snimaka, navodno, vide se dve osobe, čovek i dete, a advokati odbrane smatraju da su to Zoran i mala Jana. Odbrana veruje da to Zoranu ide u korist i skida sa njega sumnju za ovaj zločin.

Tabloidi "izračunali" brzinu Babićevog vozila, stručnjaci kažu da to nije moguće. Pročitajte OVDE još detalja.

Izvor: Kurir/A. Bečić

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Novi tužilac preuzeo predmet Jelene Marjanović.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA