Najnovije

STRAVIČAN SUDAR! VODITELJKU DEU POKOSIO AUTOBUS: Pokidani su joj svi ligamenti, šanse da joj spasu ruku su veoma male! (VIDEO)

Voditeljka Dea Đurđević, koja je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko šest časova kod KBC "Dr Dragiša Mišović" teško povređena, trenutno se nalazi u operacionoj sali, gde se lekari bore da joj spasu ruku.

Voditeljka Dea Đurđević (Foto: Jutjub/ Pravda)

Kako javlja reporter sa VMA, operacija je počela pretpostavlja se da će trajati nekoliko sati. U bolnicu su stigla još dva lekara, koja nisu dežurna, kako bi pomogli da se u zahtevnoj operaciji, mladoj voditeljki sačuva ruka.

Ipak, šanse da Dei spasu ruku su male, jer su joj pokidani ligamenti iznad lakta, saznaje reporter.

Ostali povređeni u ovoj saobraćajnoj nesreći, zbrinuti su u hitnoj službi VMA, tako da se gužva u ovom delu bolnice raščistila.

Podsetimo, voditeljku je udario jedan od autobusa GSP koji su se zakucali u automobile, učesnike prethodnog sudara među kojima je kao vozač bila i Dea. U teškom lančanom sudaru u kojem je voditeljka povređena učestvovala su dva GSP autobusa i tri automobila.

Vozač autobusa objasnio kako je došlo do nesreće!

Autobus koji je jutros teško povredio voditeljku Deu Đurđević prethodno je proklizao, zbog čega je vozač potpuno izgubio kontrolu za volanom. Reč je o autobusu na liniji 78, a prema izjavama vozača on je naišao na klizav kolovoz, jer se zbog cevi koja je pukla voda na asfaltu zaledila.

- Kako je rekao naš vozač, on je pokušao da obiđe dva automobila koji su prethodno bili zaustavljeni, jer je došlo do kontakta između njih. Međutim, autobus je potom udario bočno u automobil koji je bio parkiran na trotoaru, odbio se o njega i tako je nastala nezgoda. U tim trenucima vozač ne može da vlada vozilom. Žao nam je što se to desilo - kazao je Drago Tošić, direktor Konzorcijuma privatnih autoprevoznika.

Vozač autobusa ima 42 godine i do sada nije imao problema, kaže Tošić, a vozilo kojim je upravljao bilo je ispravno.

- Kako je kazao, on je vozio sporo, a izjavio je da se voda slivala niz ulicu zbog pucanja cevi - objasnio je Tošić.

Inače, do nesreće je došlo na samo 180 metara od njenog posla, odnosno na samo dva munuta pešice od njenog posla, na koji je rano jutros krenula.

Nakon ovog udesa usledio je još jedan, kada je na sva ova vozila naleteo i autobus na liniji 59.

Lukašenko nam šalje migove. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Espreso, Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA