Najnovije

Obradujte nekoga i zabavite se: Sastanak na neviđeno - sa knjigom!

U susret Danu zaljubljenih, Vulkan izdavaštvo je i ove godine pripremilo najlepše poklone za svoje čitaoce! U pitanju je Blind date with a book, odnosno sastanak na neviđeno, ali sa knjigom!

Foto-Vulkan

Ne sudite knjizi po koricama! Pratite kratke smernice sa nalepnica pažljivo upakovane knjige i odaberite pravi poklon za dragu osobu. Naslov romana ostaje nepoznat, u tome i jeste čar. Intrigantni tragovi sa nalepnica odvešće vas u carstvo pisanih reči različitih žanrova. Prepustite se mašti i izaberite tematiku prema svojim afinitetima. Da li će to biti ljubavni roman, istorijski, misterija, triler ili popularna psihologija odlučite sami! Jedno je sigurno - šta god da odaberete, nećete pogrešiti!

Vulkan izdavaštvo pažljivo je izdvojilo naslove u moru bestselera i u skladu sa svetskim trendovima. U pitanju su knjige koje su oduševile čitaoce širom sveta, a sada je red došao i na vas. Nesvakidašnji poklon pomoći će vam da osvojite srce drage osobe. Ne propustite priliku za to, uputite se u najbližu knjižaru Vulkan i zakažite neobičan sastanak sa knjigom od 8. do 21. februara!

Izvor:Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA