Najnovije

Imala je odličan seks sa dečkom, a onda su odluči da isporbaju trojku! Ono što im se desilo je... (18+)

Ketrin Tin koja radi kao PR u jednoj kompaniji i njen suprug Tomas, pre nego što su stupili u brak, bili su u vezi slobodnoj vezi pet godina. Za njih je zbog toga savsim normalno da imaju osnose sa drugim partnerima, a ovoga puta su se olučili da u goste pozovu Ketrininu koleginicu.

Ilustracija (Foto: printskrin)

"Tomas i ja smo još na početku zabavljanja priznali jedno drugom da nas privlače i drugi ljudi bez obzira na to što smo bili zaljubljeni jedno u drugo. Nastavili smo da živimo zajednički život u skladu sa našim željama. Nismo želeli da se foliramo i to smo oboje jako dobro prihvatili",izjavila je Ketrin.

Nakon što je Ketrin upoznala Nikola, doša je na ideju da je pozove na večeru. Međutim Nikol nije ni slutila da će večera da se završi na totalno drugačiji način.

"Kada smo se Nikol i ja po prvi put srele osetila se velika pozitivna energija, odmah smo se skapirale. Obe radimo za "Feeld", aplikaciju za otvorene parove i samce, i ona je znala da sam u otvorenoj vezi, a ja sam znala da je ona izlazila s parovima i ranije", priseća se Ketrin.

"Kada sam na jednom događaju upoznala Nikol sa mojim mužem Tomasom, odmah se osetila neverovatna seksualna energija. Nismo želeli to da ispustimo".

Odmah smo stupili u odnos i sada ne možemo da zamislimo seks bez nje. To je jedna od najboljih u našem životu. Tomas spava ili sa njom ili sa mnom. Retko se dešava da Tomas i ja vodimo ljubav bez nje. Uvek nas je troje i to nam je prija. U našem odnosu nema sujete, ljubomore, jednostavno slušamo naše telo i instikte.

Nikol je poreklom iz Australije. Za nju je veliko zadovoljstvo to što je treća osoba u vezi. "Stupila sam u ovu vezu kao treća osoba, odnosno kao "jednorog" i stvarno nema prostora za ljubomoru. Ja sam srećna žena. Keti i Tomas imaju dug i srećan brak i ja nikada ne bih želela da ugrozim tako nešto."

Ovaj neobičan par se još uvek zabavlja i sa drugim ljudima. I ako bilo ko od njih ima nezaštićen seks, svi će se testirati na polno prenosive bolseti.

Keti i Tomas bez obzira na njihovu poliamoriju veoma zaljubljeni jedno u drugo.

"Keti i ja imamo toliko dugu zajedničku istoriju. U braku smo već pet godina i imamo jednog sina koga mnogo volimo. Znamo da Nikol želi sve ovo za sebe, porodicu i brak, zato verujemo da će jednog dana napustiti naše gnezdo", izjavio je Tomas.

Uhvatio ćerku da radi one stvari u autu sa momkom, o njegovoj kazni pričaju svi. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Dailystar.co.uk

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Naučite imena poza u seksu

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA