Najnovije

SEKSI SENJORITA NIJE VIŠE SEKSI: Milici Pavlović grudi ispale iz haljine, svi se šokirali njihovim izgledom! (FOTO/ VIDEO)

Pevačica Milica Pavlović poslednjih godina veliki akcenat stavlja na svoj dekolte, ali izgleda da on više nije tako reprezentativan.

Milica Pavlović (Foto: Jutjub)

Naime, pevačica iz Gornjeg Bunibroda juče se pojavila na snimanju emisije "Grand specijal", a svojim stajlingom sve je iznenadila, posebno mušakrce koji su ovaj prizor gledali u neverici.

Naime, odmah prilikom dolaska, u automobilu su Milicin dekolte svi skenirali s obzirom na to da je bio otvoren do pupka i da su joj grudi poprilično bile ispale.

Međutim, iako je ranije imala čime da se pohvali i njen dekolte bio prijatan za gledanje, danas su mnogi bili u šoku pa su komentarisali da joj grudi izgledaju kao "palačinke".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Pavlović ✨ (@senoritamilica.fp) on

Ipak, Pavlovićeva je bila poprilično samouverena pa je ispozirala kao da izgleda savršeno, a na snimanju emisije bila je raspoložena te je izvesno da je ona svojim izglednom zadovoljna.

Zorica upala u ve ce dok su Luna i Marko imali seks, a kada čujete komentare neće vam biti dobro! Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Srpski Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Milica Pavlović u izazovnim izdanjima

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA