Najnovije

Imala je najbolji seks u životu sa svojim dečkom i njegovom suprugom! Otkrila je do detalja šta rade, zanemećete kada čujete

PR jedne kompanije za organizovanje događaja Keti Kin i njen suprug Tomas bili su u otvorenoj vezi već 5 godina i pre nego što su stupili u brak. U njihovom životu je sasvim normalno da imaju seks sa drugim parovima, a ovog puta pozvali su Nikol, Ketinu koleginicu da im se pridruži.

Ilustracija (Foto: printskrin)

- Tomas i ja smo još na početku zabavljanja priznali jedno drugom da nas privlače i drugi ljudi bez obzira na to što smo bili zaljubljeni jedno u drugo. Nastavili smo da živimo zajednički život u skladu sa našim željama. Nismo želeli da se foliramo i to smo oboje jako dobro prihvatili, izjavila je.

Kada je Keti upoznala Nikol na poslu, pozvala ju je u svoju kuću na večeru. Nikol nije ni slutila da će im se pridružiti Ketin muž i u kom smeru će to otići.

- Kada smo se Nikol i ja po prvi put srele osetila se velika pozitivna energija, odmah smo se skapirale. Obe radimo za "Feeld", aplikaciju za otvorene parove i samce, i ona je znala da sam u otvorenoj vezi, a ja sam znala da je ona izlazila s parovima i ranije, dodaje Keti.

Kada sam na jednom događaju upoznala Nikol sa mojim mužem Tomasom, odmah se osetila neverovatna seksualna energija. Nismo želeli to da ispustimo.

Ubrzo smo stupili u odnos i sada ne možemo da zamislimo seks bez nje. To je najbolji seks u našem životu. Tomas spava ili sa njom ili sa mnom. Skoro se nije desilo da Tomas i ja vodimo ljubav bez nje. Uvek nas je troje i u tome uživamo. Nema sujete, nema ljubomore, jednostavno slušamo naše telo i potrebe.

Nikol dolazi iz Australije je veoma srećna što je treća osoba u vezi. "Stupila sam u ovu vezu kao treća osoba, odnosno kao "jednorog" i stvarno nema prostora za ljubomoru. Ja sam srećna žena. Keti i Tomas imaju dug i srećan brak i ja nikada ne bih želela da ugrozim tako nešto."

Ovaj trio se još uvek zabavlja i sa drugim ljudima, ali su se dogovorili da neće nikoga pozvati da im se pridruži dok im se neko svima jednako ne dopadne. I ako bilo ko od njih ima nezaštićen seks, svi će se testirati na polno prenosive bolseti.

Bez obzira na njihovu poliamoriju, Keti i Tomas su posvećeni svom braku i veoma su zaljubljeni jedno u drugo.

Tomas je objasnio:

- Keti i ja imamo toliko dugu zajedničku istoriju. U braku smo već pet godina i imamo jednog sina koga mnogo volimo. Znamo da Nikol želi sve ovo za sebe, porodicu i brak, zato verujemo da će jednog dana napustiti naše gnezdo.

Ispovest žene koja radi na hotlajnu pročitajte OVDE.

Izvor: dailystar.co.uk 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Hot video Mace Diskrecije

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA