Najnovije

Šokantna prošlost najpoznatijeg penzionera u Srbiji: Milojko je radio za Arkana!

Učesnik rijalitija "Parovi" Milojko Božić (74), čija je veza sa 53 godine mlađom Milijanom Bogdanović (21) danima centralna tema u Srbiji, krije burnu prošlost. Otkako su napustili Pilatoviće, njihove komšije i rođaci otkrivaju neverovatne stvari o najuvrnutijem paru.

Milojko je radio za Arkana (Foto: Jutjub/ Pravda)

- On je veliki veseljak! Od malih nogu je svirao harmoniku i u selu smo ga zvali Ćara! Vrlo je talentovan i predivno peva. Nije ni čudo što se dopao i žestokim momcima u Beogradu, gde je otišao da zaradi za porodicu. Ubrzo se zaposlio u čuvenoj kockarnici u hotelu "Jugoslavija" na Novom Beogradu, koju je tada držao Željko Ražnatović Arkan - počinje priču  jedan od Milojkovih komšija koji je želeo da ostane anoniman i dodaje da se Božić godinama družio sa najopasnijim momcima srpskog podzemlja.

- Milojko je stekao Arkanovo poverenje, pa je jedno vreme bio glavni u kockarnici. Kod Ražnatovića je radio gotovo 15 godina i za to vreme se sprijateljio sa mnogim kriminalcima. Sa Kristijanom je bio jako blizak i svaki put kada ga vidi na televiziji priseća se zajedničkih dogodovština. On je čovek koji se svačega nagledao, ali je ostao normalan i na kraju radnog veka je shvatio da je najbolje da se vrati u rodno selo, što je i učinio - ističe meštanin Pilatovića.

- Iako se čitava Srbija i region čude ljubavnoj priči našeg Mikana i Milijane, mi smo navikli na njih. Oni su divne i vredne komšije. Milojko se razveo pre 25 godine od supruge, sa kojom ima dve ćerke i sina. U to vreme Milijana nije bila ni rođena, a sada po stare dane ona mu daje snagu za život - uverava komšija i otkriva da je Božić ostavio bivšoj supruzi i veći deo svoje imovine.

- Milojko je dobro zarađivao dok je radio za Arkana, pa je kupio stan u Beogradu i obezbedio decu. Kada se razveo od supruge, ostavio im je taj stan i uvek ih je finansijski pomagao. Jedna ćerka mu je otišla u inostranstvo da radi, ali svaki put kada dođe u Srbiju, obavezno navrati kod oca i njegove devojke, koji žive u skromnoj brvnari - sa osmehom zaključuje komšija ljubavnog para.

Celi Pilatovići čekaju bebu Milojka i Milijane!

Komšija Milijane i Milojka koji je jedini stao pred objektiv našeg fotografa kaže da je siguran da će Milijana i Milojko uskoro dobiti prinovu.

- Celi Pilatovići čekaju Milojkovu i Milijaninu bebu! Oni su divni ljudi i svi ih podržavamo! Jedva čekamo malog Milojka. Sigurni smo da oni prirodnim putem mogu da dobiju dete - rekao je Spasoje.

Đoganijeva pokazala guzu. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Srpski Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA