Najnovije

MILIJANINA ŠOK ISPOVEST - BILA SAM SILOVANA! Izvadio nož, jezivi detalji! Kroz suze, jedva govori! A Milojko...

Trenutno najaktuelnija ukućanka "Parova", Milijana Bogdanović (21), koja je u rijaliti ušla sa 53 godine starijim dečkom Milojkom Božićem, ispričala je priču iz prošlosti koja je šokirala sve.

Milijkana (Foto: Jutjub)

Po njenim rečima, ona je silovana od strane starijeg čoveka, bivšeg ljubavnika. Milijana je otkrila svaki detalj tog čina, a svi u vili nisu mogli da dođu sebi.

Ona je govorila o svojoj porodici o nedostatku novca koji je zatekao njenu porodicu. Tada se ona, uz podršku majke, odlučila da pozajmi novac od kamataša. Kamataš, tj.čovek iz obzbeđenja, je neko sa kime je ona imala kratku vezu.

Bogdanovićeva je sa njim već imala sek*ualne odnose ali se sa gospodinom danas tuži za silovanje...

- Otišla sam da uzmem novac od njega, a onda smo krenuli do banke. U kolima mi je rekao da ne može da podigne novac iz banke i da je skrenuo sa puta, a onda je pokušao da je siluje. 

Onda je usledio totalni haos, jer je računica popustila kada je rekla da je u pitanju matura, a onda je izgubila nevinost sa petnaest, a onda tri pune godine nisu imali kontakt...

Gosti u studiju i rijaliti učesnici ostali su potpuno izgubljeni u ovom Milijaninom vremeplovu.

- Pao je mrak, izvadio nož a zatim me prisiljavao da spavam sa njim. Pokušala sam da pobegnem, a onda mi je zatvorio vrata. Bacio mi je telefon i rekao nećeš nigde dok ne spavaš sa mnom. Trgao mi je duksericu, otkopčavao pantalone i držao nož. Desilo se to što se desilo - pričala je Milijana kroz suze, dok je Milojko samo ćutao, a sve detalje poslušajte u videu.

Seks Marka i Lune pogledajte OVDE.

Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Skromno veče sa Ivanom Ivanovićem.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA