Najnovije

NAJLUĐE SEKS ISPOVESTI: "Oralno sam zadovoljila dečka, na zadnjem sedištu sestrinog auta, a onda..."

Čak i ako niste avanturista kada je seks u pitanju, ove priče će vas naterati da se zapitate… Možda krevet nije jedino mesto za seks?

Ilustracija (Foto: printskrin)

1. Imala sam seks sa tadašnjim momkom u jednom od ormara u crkvi, tokom venčanja moje mame. Imali smo više nego dovoljno vremena dok su se oni slikali!

2. Moj dečko i ja smo imali seks u krevetu našeg rabina. On nas je pozvao na večeru i debatu, ali uspeli smo da se iskrademo na par minuta, a niko ništa nije primetio.

3. Šetala sam sa dečkom Central parkom, a kako nije bilo ljudi okolo, počeli smo da se ljubimo, skidamo i na kraju smo se imali seks u sred parka, u fontani, dok je voda padala po nama.

4. Moj dečko i ja smo imali seks u vatrogasnim kolima, jer smo oboje radili kao vatrogasci. Bilo je uzbudljivo jer je svakog momenta mogla da krene uzbuna i tada bi nas sigurno otkrili.

5. Imala sam seks sa dečkom u čitaonici, između polica knjiga.

6. Meni je najluđi seks bio koncertu grupe “Coheed and Cambrie”… U jami gde svi u publici stoje!

7. Moja devojka i ja smo uspeli da imamo seks u prodavnici u kojoj je radio moj tata, tamo gde drže žitarice. Srećom, on te večeri nije bio u smeni.

8. Moj najluđi seks bio je u autobusu, dok sam bio na fakultetu. Na sedištu ispred nas sedeo je i spavao ni manje ni više nego dekan našeg faksa.

9. Imali smo seks na džet skiju. Krenuli smo da se provozamo, ali smo stali u blizini stene koja se nalazi usred zaliva. Na kraju smo otplutali poprilično daleko.

10. Želela sam mom dečku da priuštim oralni seks na zadnjem sedištu automobila dok smo išli ka plaži, a automobil je vozila moja sestra. Na suvozačevom mestu je bio njen prijatelj. U jednom trenutku taj momak i ja smo se pogledali, ali on nije ništa rekao.

O čemu moderne žene najčešće maštaju u seksu pročitajte OVDE.

Izvor: buzzfeed. com/ Blic žena

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Jelena Maćić – Tverkovanje mi liči na žene koje ne mogu da dožive orgazam!

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA