Najnovije

U INDIJI SE RAZBUKTAO PATRIOTIZAM! Ko najglasnije uzvikne "Živela otadžbina" dobiće... (VIDEO)

Indijski nacionalni avio-prevoznik saopštio je zaposlenima da svako obraćanje putnicima moraju da završe patriotskom frazom "Živela otadžbina".

Indus (Foto: Jutjub)

U obaveštenju koje su zaposleni dobili savetuje se da frazu upotrebe “posle kraće pauze i da je izgovore sa mnogo topline”. Er Indija ima velike dugove, a poslednji put je ostvarila profit pre 12 godina. Vlada je već nekoliko puta pokušala da proda udeo u vlasništvu, ali nije bilo zainteresovanih kupaca. Ova preporuka nacionalnog avio-prevoznika “jaše” na talasu pojačanih patriotskih osećanja u Indiji nakon novog zaoštravanja sukoba sa Pakistanom oko Kašmira. Deo indijske javnosti je pozdravio potez Er Indije, ali ima onih koji su na šaljiv način govorili o tome.

Jedan korisnik na Tviteru je čak predložio da putnik koji najglasnije ponovi “Živela otadžbina” kao nagradu dobije sedište u biznis klasi. Er Indija se godinama unazad nalazi na meti kritika javnosti zbog starih aviona i odnosa osoblja prema putnicima. Poslednji u nizu bizarnih slučajeva bila je najezda stenica u jednom od aviona, a avio kompanija je uzrok pronašla u lošim vremenskim uslovima.

Admiral Malen: Putin je najopasniji čovek na planeti. Više o tome pročitajte OVDE.

Izvor: BBC News na srpskom

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Živela otadžbina!

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA