Najnovije

OSNOVAN ODBOR SRPSKE DESNICE U KRALJEVU: Izabran predsednik gradskog odbora (VIDEO)

U Zamku kulture Vrnjačka Banja 16. aprila je otvorena izložba o ,,Vojvodi Lunetu“. Izložbu su otvorili generalni sekretar SD Aleksandar Zdravković i Dejan Marjanović član predsedništva SD i predsednik Saveza boračkih organizacija Republike Srbije – Sabor.

Miša Vacić (Foto: Srpska desnica)

Istog dana u 19 časova u zgradi Skupštine grada Kraljeva, pred više od stotinu kraljevčana, odžana je premijera filma “Miša”, o liku i delu predsednika Srpske desnice Miše Vacića..

Nakon projekcije filma održana je osnivačka Skupština gradskog odbora Srpske desnce Kraljevo. Izabran je Igor Mandić za predsednika gradskog odbora SD.

Mandić je u svom izlaganju pozvao svoje sugrađane Kraljevčane da se priključe Srpskoj desnici u što većem broju, kako bi zajedničkim snagama izborili se za bolje uslove života u ovom gradu, nova radna mesta, nove fabrike, nove puteve… ali i sačuvali nacionalnu ideju i tradiciju slobodarskog grada Kraljeva. “Mi ćemo uvek biti podrška i potpora dobrim i zdravim idejama a najoštrija opozicija anomalijama i propustima”, rekao je Mandić.

Šta Nemačka predlaže Srbiji po pitanju Kosmeta, pogledajte OVDE.

Izvor: Nacionalist

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Miroljub Petrović i Miša Vacić

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA