Najnovije

"Muž je tražio trojku, a ja sam našla dva mlada pastuva!" Ona je otišla korak dalje da ispuni fantaziju

U braku sam 12 godina. Muž mi je zgodan, duhovit, šarmantan… Sve moje prijateljice su oduševljene njime. I mi žene ponekad, uz kafu i trač partiju pričamo o seksu. I dok se one uglavnom žale na svoje muževe ja ne mogu ništa loše reći. Naprotiv, stalno me spopada, navaljuje, vaćari u prolazu, dok nisu došla deca vikendom nije silazio sa mene. Kada deca odu na spavanje, zna se šta će biti.

Ilustracija (Foto: printskrin)

U poslednje vreme redovno gleda porniće što me užasno nervira. I uvek je trojka u pitanju, riba sa dva tipa. Na moje opaske da je seljačina samo se smeška. NJegovi komentari se svode na jedno.

- Dođi da vidiš šta seka radi, vidi kako uživa, dva u jedan, puna su joj i usta i p*ca - kaže on.

- Stvarno si seljačina - kažem ja.

- Zašto? Ti kao nikad nisi razmišljala da te krešu dvojica, trojica?! Ma daj, sve zamišljate kako bi to bilo samo se folirate. Koja se ne folira ona proba a vi foliranti zamišljajte i dalje - rekao je on.

Ta tema mi je bila uvek odvratna i nikada mi tako nešto nije padalo na pamet. u poslednje vreme, dok me guzi počeo je da mi gura prste u usta…jednom sam ga i ugrizla ali nije odustajao. Jednom, vraćali smo se sa svadbe, malo smo popili i već u kolima počeli da se vaćarimo. Ušli smo u kuću i sa vrata počeli da se skidamo. Deca su bila kod babe i dede, bili smo opušteni. Otišli smo u kupatilo, zajedno se tuširali i poj*bali pod tušem. Bilo mu je malo, u sobi je ponovo navalio…i ja sam želela još. Prvo sam mu p*šila a onda je tražio da se nag*zim i dok me je g*zio opet mi je gurnuo prste u usta. Toliko sam bila napaljena da sam počela da mu sisam kažiprst i srednji prst, okretala sam glavu ka njemu da bi mogao da ih gurne što dublje.

- Vidiš lutko kako je to lepo, da je još jedna ki*a bilo bi još lepše - rekao je on.

Uvek mi je bila čudna ta njegova priča, nikada nije otvoreno rekao ali sam se pribojavala da će u jednom trenutku ponuditi da me j*be sa još nekim likom. Fuj, to nikako ne bih mogla da prihvatim.

Radim u banci, na prodaji kredita. Razni likovi dolaze a ja moram da ih ubedim da im je najbolje da uzmu ono što im se nikako ne isplati. Neki dečko, student, je za mesec dana dolazio 5-6 puta iako nije bilo osnova da dobije kredit. U filijali su počeli da me zezaju da se mali zaljubio. Mali je sladak, iznajmio je stančić sa cimerom, roditelji mu šalju neku lovu a on bi od toga da vraća rate kredita. Sve mi je ispričao, o mami i tati, cimeru, profesorima, ispitu…

- Vidi ovako, tvoj cimer radi i on može da uzme kredit a ti mu mesečno plaćaj iznos rate.

- Pitao sam ga, neće kredit, neće kartice, neće čekove.

- Dovedi ga u banku da ja popričam sa njim.

- Ne vredi, pokušao sam.

- A da ja dožem do vas i da ga ubedim?

Prvo je mislio da se šalim a kad je ukapirao da sam ozbiljna dogovorili smo se. Nama je u opisu posla izlazak na teren, obično po firmama, ali i ovo dolazi u obzir.

Pozvonila sam na vrata u dogovoreno vreme. Cimer nije ništa znao. Zdravko je otvorio vrata, kao iznenadio se.

- Dobar dan, ja sam iz banke i želela bih da vam predstavim naše nove proizvode.

- Samo izvolite - rekli su.

Cimer je odmah rekao da nije zainteresovan ali iz pristojnosti je pristao da sasluša.

Bila sam uniformisana pa sam pitala da skinem maramu oko vrata, bilo je malo vruće. A kada sam skinula maramu videla su se tri otkopčana dugmeta na košulji. Nisam sigurna da su me pažljivo slušali, više su buljili u moje s*se. Obojica su mladi, lepi, zgodni momci bar 10-15  godina mlađi od mene. Prijali su mi njihovi pogledi.

- To je ponuda banke, najbolja na tržištu. Treba mi tvoja lična karta, ovo su dokumenta koja treba da overiš i doneseš za dan dva u banku a ja ću sutra pripremiti sve što je potrebno.

Trudili su se da ne gledaju u moje s*se, ali… Rešila sam da ih malo ložim.

- Ja sam vama ponudila više proizvoda, nisam čula nikakav odgovor niti ponudu sa vaše strane - rekla sam.

Bili su malo smešni, vrteli se na stolici, preznojavali.

- Lep vam je stan,  uredan. Sami ga sređujete ili ga sređuju neke devojčice - pitala sam.

- Ma sami, nisu devojčice kao nekad - rekao je jedan.

- Pa logično, da dolaze devojčice sve bi bilo razbacano, ne biste imali vremena za sređivanje. Samo, morate malo i devojčice privoditi, mladi ste, lepi a to brzo prođe - rekla sam.

Hvatala ih je nervoza, hteli bi u akciju ali nisu znali kako.

- Pa i vi ste lepi i mladi, mislim bili ste sigurno još lepši kada ste bili mlađi…mislim ono i sada ste isto…tako. Jao pa nismo vas ničim ponudili, hoćete kafu, sok imamo i neki liker…

- Momci, da niste vi rešili da me malo napijete pa iskoristite, ja kad malo popijem ne umem da se kontročišem  -rekla sam.

Cimer je odmah skočio, doneo vino, Kampari, kolu.

- E stvarno izvinite, mi zaboravili da vas ponudimo. Hoćete vino ili kampari - pitao je.

- Može kampari, posle ćemo vino.

Sad su se već opustili, počeli da dele komplimente, raspituju o meni. Odavno sam bila rešila da poslušam muža i probam sa dvojicom.

- Ja bih morala da se istuširam, hoću li prvo ja ili neko od vas dvojice - rekla sam.

- Idem ja da spremim kupatilo - reče Zdravko i ode. Cimer se već primakao, pričao kako nam je lepa uniforma, pipkao po kolenima onako stidljivo

- Ovaj mora da se tušira - rekao je jedan.

Posle par minuta izađe Zdravko, mokre kose ali obučen, kaže on se istuširao ko je sledeći.

Otišla sam pod tuš a cimer je stajao na vratima i posmatrao ali nije mi se pridružio, čak se nije ni skinuo.

- Ti si sledeći - prođoh pored njega i odoh do Zdravka.

Zdravko je i dalje bio obučen, skamenio se kada me je ugledao. Prišla sam mu i počela da mu skidam majcu, sav se spetljao, pogubio, bio je smešan. K*rac mu je iskočio iz gaća, uzela sam ga i počela pušiti, lagano prelazila jezikom preko glavića, uvlačila ga lagano, gnječila mu jaja. Svršio je posle 20 sekundi. Bilo mu je tako neprijatno.

- Ništa strašno, daću ti još jednu šansu - rekla sam.

Sada se on bacio na moju p*čkicu, počeo halapljivo da je liže i gricka k*itoris.

- Polako, to boli, koristi samo jezik i prste, zubi ti ne trebaju, nigde ne žurimo, opusti se…

Kada je cimer izašao Zdravko me je tako lepo lizao i j*bao jezikom. Cimer je bio iskusniji, prišao je mojim s*sama, počeo da im mesi, s*sa bradavice, prelazi jezikom sa jedne na drugu…kao da je znao da me to užasno pali. Dograbila sam ga za k*rac i počela drkati. Ustao je i nabio mi ga u usta. Pušila sam mu tako strasno i čekala Zdravka da mi ga nabije već jednom.

- Hajde daj mi ga, j*bi me… - Zdravko je bio malo nespetan, pomogla sam mu da nađe rupu i kad je ušao počeo je da ga nabija tako silovito kao da mu je poslednje j*banje u životu. I cimer je preuzeo inicijativu i počeo da mi ga nabija u grlo. Ovi momci ko da godinama nisu j*bali. Uspela sam da obuzdam cimera i nametnem svoj ritam. K*rac mu je bio obrijan, prosečne dužine samo malo deblji…pokušavala sam celog da ga progutam. Hteli su da se zamene a ja sam se naguzila i namestila da me cimer j*be od pozadi. Polako je ulazio u mene i polako ga vadio. Drhtala sam od zadovoljstva, Zdravko me je žestoko j*bao u usta a cimer lagano punio p*čkicu. Osetila sam da je Zdravko gotov i spremno dočekala i isisala i poslednju kap. To je cimera izgleda napalilo ubrzao je ritam i nabijao ga silovito do jaja. Svršavala sam, vrištala, nabijala se na mlado koplje.

- Hoću i ja da ti s*ršim u usta - rekao je.

Uzela sam ga posisala do poslednje kapi.

Imala je najbolji seks u životu sa svojim dečkom i njegovom suprugom! Otkrila je do detalja šta rade, zanemećete kada čujete. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Javna televizija u udarnom terminu emitirala scene grupnog seksa 18+

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA