Najnovije

POKLONSKA: Porošenku je vreme da se sprema za bekstvo!

Poslanica Državne dume sa Krima Natalija Poklonska savetuje odlazećem predsedniku Ukrajine Petru Porošenku i njegovim saradnicima da se spremaju za bekstvo.  

Natalija Poklonska (Foto: Ria)

- Gospodin Porošenko i kompanija treba da skupljaju stvari koje će im trebati za daleko putovanje tokom bekstva, kada dođe vreme da odgovaraju pred narodom za svoje postupke - rekla je Poklonska.

Prema njenim rečima, predsednički izbori u Ukrajini su pokazali da je narod umoran i da ne prihvata antirusku spoljnu politiku.

- Porošenko želi da na kraju još više pogorša opštu situaciju u Ukrajini, čak su i sramni zakon o jeziku požurili da usvoje. Nadam se da ćemo u bliskoj budućnosti videti procenu štete koju je Porošenko naneo narodu tokom svoje vladavine. Bar se nadam - dodala je Poklonska.

U Ukrajini je 21. aprila održan drugi krug predsedničkih izbora na kojima je pobedio komičar Vladimir Zelenski, sa 73,22 odsto glasova birača.

Ministar pokopao ponos američke avijacije, Pentagon u agoniji! Šta nije u redu sa njihovom najsmrtonosnijom letelicom?! Pročitajte OVDE sve o tome.

Izvor: rs.sputniknews. com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA