Najnovije

Otišla je na kruzer sa 19 godina i udala se za matorca od 64! Ono što mi je on posle uradio je mnogo gore

Devojke koje su zaposlene na kruzerima često budu meta gostiju. Neke čak nađu i svoju srodnu dušu, a neke dobru priliku za bogatu udaju. Jedna od njih je i Elena koja je na kruzer otišla odmah posle srednje škole, tačnije sa 19 godina.

Ilustracija (Foto: printskrin)

Elena je na kruzeru upoznala dosta starijeg muškarca, u kom je videla dobru priliku i poletela da se uda za njega. Međutim, tek kada su se venčali, shvatila je da je istina malo drugačija.

Prenosimo vam njenu ispovest:

"Odmah nakon srednje škole prijavila sam se za kruzer i tada nisam znala da ću postati obična fufica, ali nažalost izgleda da jesam. Radila sam u jednom baru, naravno zbog mog izgleda, ali nakon smene sam često završavala u sobama bogatih biznismena, najčešće matoraca preko 50 godina. Pare koje su nudili teško koja žena bi odbila.

Jedan takav, tačnije malo stariji, ima 64 godine, ma pravi švaba, sa žutom kosom i staračkim pegama na sebi, bio je skoro pa redovna mušterija. Dane je provodio u baru, sedeći i gledajući u mene. Na raju mi je ponudio da se udam za njega, što mi je na prvu pomisao bilo grozno, ali nakon što sam malo razmislila i shvatila šta sve dobijam ukoliko prihvatim, prihvatila sam.

Udala sam se za njega i evo već skoro godinu dana živim u Berlinu. Za to niko od mojih ne zna i svi i dalje misle da sam na kruzeru.

Sve je bilo u redu dok nisam shvatila da matori nije toliko bogat koliko sam mislila, ima iznad proseka, ali krstarenje su mu uplatila deca kojih ima petoro. Tako da i stan u kom živimo teško da će ostati meni. Jedino penzija koja mu je 3350 evra možda ostane meni, opet moram se dobro raspitati da li i kod njih penzije ostaju suprugi, odnosno koliko, jer ako bude ispod 2.000 evra, mislim da mi se uopšte ne isplati spavati pored ovog matorog smrada.

Možda jesam fufica ali to mi je jedini način da nešto uradim od života, a ko misli da je lako i jednostavno i da mi je drago da spavam sa čovekom koji je stariji preko 40 godina, mogu samo da kažem - "neka proba".

Ispovest raspuštenice pročitajte OVDE.

Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA