Najnovije

PERVERZNE UČITELJICE SE POSKIDALE GOLE! Ne zna se koja je seksipilnija, a direktoru su poručile samo jedno (FOTO)

Žene širom Rusije objavljuju provokativne fotografije u znak podrške učiteljici koja je dobila otkaz zbog slikanja u kupaćem kostimu, za koji njen šef i neki roditelji tvrde da je neprikladan zbog posla kojim se bavi.

Ilustracija (Foto: printskrin)

" I učitelji su ljudi" glasi kampanja koja je pokrenuta na društvenim mrežama u znak solidarnosti učiteljici iz Barnaula u južnom Sibiru, prenosi RT.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Юlя Šagoяn (@jullzpolyakova) on

Tatjana Kuvšinikova (38), učiteljica ruskog jezika i književnosti, rekla je medijima kako je dobila otkaz nakon što je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj je u kratkoj ljubičastoj haljini i visokim štiklama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalья Tretьяkova (@natusya_tre) on

Neki roditelji, kao i njene kolege i direktor škole, smatraju da je fotografija nepristojna. Pored ove fotografije, objavila je još neke na kojima je u kupaćem kostimu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

U lюdeй okončatelьno poehala krыša. Я pro beskonečnыe istorii s kupalьnikami, otkrovennыmi foto👆🏾 i učitelяmi na эtih samih foto. Esli bы moё otkrovennoe foto viselo na doske početa ili я bы tak hodila po škole, я bы vыslušala( možet bыtь) pro pedagogičeskuю эtiku. . ✔️Pedagogi otdelьnaя rasa ? Vы znaete čto možet delatь učitelь vne školы ? Možet li on postitь otkrovennыe foto v kupalьnike ili daže s golыm životom ? A torgovatь sigaretami ? A bыtь blogerom ? A rugatьsя matom ? ✔️Ličnaя žiznь učitelя - эto ličnaя žiznь učitelя ! Vы lezete v neё sami, vы smotrite fotografii učiteleй , a potom vereщite «oй, nam эto ne ponravilosь, davaйte ogradim deteй ot neё» Počemu učitelь ne možet skazatь: -«vot u эtogo malьčika papa alkogolik, mama nevrostinička, a vot ta devočka iz nepolnoй semьi , poэtomu я ne budu ih učitь i voobщe oni ploho vliяюt na vesь klass , nado bы ih isklюčitь» Predlagaю aktivno podsmatrivatь za semьяmi. Esli učitelю nelьzя otkrovenno fotografirovatьsя vne školы , to roditeleй nužno lišatь roditelьskih prav za to, čto rebёnok uvidel ih v kupalьnike, nižnem belьe ili vnimanie❗️v bane!!!😂😂 Ne fig psihiku detяm portitь. Polugolыe Roditeli , užas kakoй . U rebёnka budet stress!!! . Ne nado kričatь za moralьnыe obliki, эti obliki rušat sami že roditeli ili voobщe ih ne sozdaюt. Moe mnenie nerušimo- učitelь možet bыtь blogerom. I daže politikom . Možet daže sektantom ,s usloviem, čto on ne budet “propovedovatь” svoю točku zreniя na urokah . Estestvenno эto počti neosuщestvimo, no vopros v tom, čto učitelь možet bыtь kem ugodno . Esli u vas svoi tarakanы na sčёt obяzannosteй učiteleй - ograničьte SVOIM detяm kontent v socialьnыh setяh , vы že roditeli, nu! Potomu čto ne važno kem я rabotaю segodnя i kem budu rabotatь zavtra , pobыvav v «škure» učitelя я mogu uverenno skazatь , čto vы zadolbali učiteleй , ne ponimaя , čto čem zanimatьsя emu v svobodnoe vremя- эto EGO ličnoe delo. Zapomnite , učitelя dolžnы znatь i klassno rasskazыvatь svoй predmet , a ne žitь s oglяdkami «a čto oni opяtь obo mne podumaюt?» #učitelяtoželюdi

A post shared by Daša????🏽‍♀️ (@dasha_lukashenskaya) on

Vest o njenom otkazu izazvala je bes mnogih, koji smatraju da nema ništa loše na ovim fotografijama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ❤️ (@morozuch_ka) on

Usledila je lavina fotografija bivših i sadašnjih učiteljica i nastavnica, u donjem vešu i kupaćim kostimima, koje žele svojoj koleginici da pruže podršku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marina Prokofeva (@mari_larri) on

 Imamo pravo na privatan život: na kupaće kostime, pirsinge, tetovaže, sve ono što nam se sviđa - napisala je jedna u opisu fotke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Darья Snigireva (@dashasnig) on

Ministarstvo obrazovanja naredilo je lokalnim vlastima da istraže da li je škola imala pravo da otpusti učiteljicu.

"Muž je tražio trojku, a ja sam našla dva mlada pastuva!" Ona je otišla korak dalje da ispuni fantaziju. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Još seksi učiteljica

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA