Najnovije

20 GODINA OD POČETKA BITKE NA KOŠARAMA: Položeni venci junacima (FOTO)

Kao i prošle godine, delegacija Srpske desnice položila je venac u Bulevaru heroja Košara na dan kada je započela čuvena bitka na jugoslovensko-albanskoj granici koja je trajala 67 dana i odnela 108 života.

Venac junacima Košara (Foto: Srpska desnica)

"Svaki Srbin je dužan da se sa ponosom seća svih heroja sa Košara, koji su se junački borili u nemogućim uslovima, koji su svaki dan gledali smrti u oči ne želeći da se predaju niti odstupe milimetar zarad svoje otadžbine. To su bili mahom mladi heroji, a to govori prosek od 25 godina onih koji su tu ostavili svoje živote", podseća Miša Vacić, predsednik Srpske desnice.

"Posebna nam je čast da smo venac položili sa gospodinom Dejanom Marjanovićem i njegovim saborcima iz SABOR-a, a neki od njih su se i sami junački borili na Košarama", istakao je Vacić.

Foto: Srpska desnica

U Srpskoj desnici ističu će uvek biti ponosna na srpske junake iz svih dosadašnjih ratova za otadžbinu, a poruka koja se danas mora čuti iz usta svih rodoljuba jeste - Razgraničenje je bilo na Košarama - Nema podele - Nema predaje - Dogodine u Prizrenu - Kosovo je Srbija!

Foto: Srpska desnica

Kako SDA popisuje vojno sposobne Bošnjake, pogledajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Dosije Košare 1999.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA