Najnovije

UBICA JELENI SKINUO BURMU I DIRAO JOJ GAĆICE! Vladimir Marjanović o novoj optužnici protiv Zorana

Vladimir Marjanović, svekar ubijene pevačice "Granda" Jelene Marjanović (33) i otac Zorana Marjanovića (40), optuženog za njeno ubistvo, oglasio se posle podizanja treće po redu optužnice protiv Zorana i istakao da je na lešu njegove snaje pronađeno pet nepoznatih DNK tragova.

Jelena Marjanović (Foto: Fejsbuk/ Pravda)

Naime, Vladimir je na svom Fejsbuk profilu okačio nekoliko postova u kojima je jasno aludirao na to da njegov sin nije ubio svoju suprugu.

- Na patici i na levoj obali su dva DNK, na vešu i trenerci, kao i na prstu, sa kog su ubice skinule burmu. Ukupno pet DNK, od tri različite nepoznate osobe – napisao je Vladimir, indireknto upućujući na svoj stav da bi istražitelji morali da ispitaju koje nepoznate osobe su dodirivale njegovu snaju, skinule joj prsten sa desne ruke i tako ostavile svoje biološke tragove na njenom telu.

Za oca optuženog Zorana sporno je i to što "nije ispitano kretanje svih prisutnih na nasipu, kao ni njihov DNK“.

Podsetimo, Više javno tužilaštvo je 20. aprila podiglo treću optužnicu protiv Zorana Marjanovića, kojom ga tereti za svirepo ubistvo svoje supruge Jelene 2. aprila 2016. na nasipu Crvenka u Borči.

- U optužnici stoji da su kobnog dana na nasip došli Jelena, Zoran i njihova ćerka Jana. Jelena je otišla da trči, a Zoran i Jana su neko vreme bili zajedno, da bi Zoran u jednom trenutku ostavio dete na nasipu, spustio se do kanala i ubio Jelenu, nakon čega se vratio kod deteta – podseća izvor.

I sam Zoran, ali i njegov otac više puta su demantovali ovu verziju tragičnog događaja. Iako Vladimir u tužilaštvu nije želeo da svedoči, prvi je u javnosti izneo teoriju o tome da je njegovu snaju ubio tajkun.

- Pravi ubica je Jelenin ljubavnik, tajkun! Ćutao sam sve ovo vreme jer sam se bojao da će mi neko ubiti decu! Od prvog dana svi znamo ime ubice, ali smo mislili da policija pošten oradi svoj posao. Kad ono, da bi prikrili tragove i sačuvali tajkuna koji drži pola Beograda, oni hapse mog Zorana! - ispričao je medijima Vladimir nakon što je njegov sin bio uhapšen u septembru 2017. godine.

Šešelj otkrio šta se krije iza novog ultimatuma Srbiji. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA