Najnovije

BAJDEN JE BUDALA NISKE INTELIGENCIJE! Kim DŽong BRUTALNO ODGOVORIO na izjave bivšeg američkog potpredsednika!

Bajden o Trampu, Putinu i Kimu!

Severna Koreja označila je danas bivšeg potpredsednika SAD DŽoa Bajdena kao "budalu niske inteligencije" i "imbecila lišenog elementarnih kvaliteta ljudskog bića", pošto je američki predsednički kandidat nedavno nazvao severnokorejskog lidera Kim DŽong Un-a tiraninom.

Korejska centralna novinska agencija (KCNA) saopštila je da je Bajden uvredio vrhovno rukovodstvo zemlje i počinio "ozbiljnu politički motivisanu provokaciju koja se ne može tolerisati" protiv Severne Koreje.

Bajden je tokom kampanje u Filadelfiji, u subotu optužio predsednika Donalda Trampa da se slaže s "diktatorima i tiranima" kao što su Kim i ruski predsednik Vladimir Putin.

“Ono što je on izgovorio samo je sofizam imbecila lišenog elementarnih kvaliteta ljudskog bića, a kamoli političara” prenela je KCNA.
Agencija dodaje i da se ne isplati nadati se nečemu u njegovoj kandidaturi i da ga prati sumnja da je budala niskog koeficijenta inteligencije.
”Ipak, sebe hvali kao najpopularnijeg predsedničkog kandidata. Ovo je dovoljno da se i mačka nasmeje” kaže se u izveštaju agencije.


Izvor: Tanjug

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA