Najnovije

DODIK ZADOVOLJAN ŠTO HARADINAJ DOŽIVLJAVA REPUBLIKU SRPSKU KAO DRŽAVU!

Predsedavajući i srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas da mu je drago da premijer samoproglašenog Kosova Ramuš Haradinaj doživljava Republiku Srpsku kao državu, čak i ako je zlurado personalizuje na način da je zove “Dodik država”.

Dodik (FOTO: jutjub)

Na pitanje kako komentariše Haradnajevu izjavu da svima mora da bude jasno da “Dodik države” neće biti na Kosovu, Dodik je rekao da do konačnog dogovora Beograda i Prištine koji će biti prihvatljiv za sve ostaje činjenica da je Republika Srpska jedan od dva sastavna dela BiH, a da su Kosovo i Metohija sastavni deo Srbije.

“Haradinaj je ipak u jednom delu u pravu kada promišlja na način da rešenje kosovskog pitanja vezuje za Republiku Srpsku i BiH, jer je svima jasno da na ovako malom prostoru ne može biti prihvatljiva ni održiva politika dvostrukih standarda” – naglasio je Dodik.

Haradinaj je izjavio da će se sa nemačkim kancelarom Angelom Merkel susresti 6. juna u Berlinu i da će u narednom periodu fokus biti na sprečavanju nastanka “Dodik države” na Kosovu.

Kako su sirijci uništili dve baze džihadista (VIDEO), saznajte OVDE.

Izvor: Srna
 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA